
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 jalapeño pepper cut into pieces (3 cm)
- 115 g red onion quartered
- 45 g spring onion cut into pieces (3 cm)
- 3 garlic clove
- 30 g cilantro, fresh leaves and tender stems, cut into pieces (3 cm)
- 30 g olive oil
- 75 g lime juice
-
60
g grapefruit juice
of 60 g orange juice - 1 tsp oregano, dried
- 1 tsp chili, dried, flake
- 1 tsp cayenne pepper, ground
- 1 tsp cumin, ground
- 1 ½ tsp salt
- 225 zucchini diced (3 cm.)
- 225 g zucchini yellow diced (3 cm.)
- 225 g mushroom, fresh sliced
-
4
salmon fillet, fresh, skin on or skinless skin on or skinless (200 g each)
of 4 salmon fillet, fresh, skinless skin on or skinless (200 g each), fully defrosted - 500 g cherry tomato
- 60 g tomato purée (concentrate)
- ¼ tsp pepper, ground
- 1 avocado (approx. 300 g), diced
- 1 lime cut into wedges
- cilantro, fresh to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2850.4 kcal / 11925.8 kJ
- Eiwitten
- 208.9 g
- Vetten
- 68.5 g
- Koolhydraten
- 358.9 g
- Vezels
- 121.6 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Natrium
- 5474.2 mg