Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orange brine and turkey
- 4 oranges (see Tips)
- 4500 - 5000 g turkey (size 46)
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 dried bay leaves
- 90 g salt
- 100 g pure maple syrup
- 1500 g water
Stuffing
- 150 g brown rice
- 1000 g water
- 150 g brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g salted butter
- 50 g currants
- 500 g sausages, casings removed (see Tips)
Orange maple glaze
- 80 g pure maple syrup
- 30 g soy sauce
- 4 whole cloves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 7506 kJ / 1787.2 kcal
- Eiwitten
- 173.5 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 104.6 g
- Verzadigd vet
- 35 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 2128.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1 Std.
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50min
Sous-Vide Osso Buco
12h 40min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Béarnaise Sauce
20 Min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Salted Caramel Florentines
55min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45min
Biltmore Veal Fricassee
1h 20min
Orange-brined turkey
29h 45min