Apparaten en accessoires
Orange-brined turkey (MEATER+®)
Voorbereiding. 30min
Totaal 29u. 45min
8 portions
Ingrediënten
Orange brine and turkey
-
oranges (see Tips)4
-
turkey (size 46)4500 - 5000 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
dried bay leaves2
-
salt90 g
-
pure maple syrup100 g
-
water1500 g
Stuffing
-
brown rice150 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
salted butter20 g
-
currants50 g
-
sausages casings removed (see Tips)500 g
Orange maple glaze
-
pure maple syrup80 g
-
soy sauce30 g
-
whole cloves4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
2128.8 mg
Eiwitten
173.5 g
Calorieën
7506 kJ /
1787.2 kcal
Vetten
104.6 g
Vezels
5.9 g
Verzadigd vet
35 g
Koolhydraten
37.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
MEATER+®
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1u.
Corn Tortillas
1u. 25min
Cherry Amaretto Dream
10min
Cholent
4u. 50min
Creamed Peas and Ham
30min
Maple-Buttered Rum Cider
20min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2u. 50min
Santa Maria Dry Rub
5min
Orange-brined turkey
29u. 45min
Baked Crab Dip
15min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55u.