Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Fraisier sponge
- 10 - 12 macarons with strawberry cream cheese ganache (see Tips)
Lime ganache for sable choux
- 10 g titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, cut into small pieces
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly of mini croquembouche
- 250 g caster sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- boiling water
- edible flowers, to decorate (optional)
- 50 g vinegar
Assembly of show stopper cake
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2264.5 kJ / 539.2 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 54.6 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 116.8 mg
Alternatieve recepten
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 godz.
Gluten free gingerbread house
4h 45min
Strawberry and rose water macarons
2hod. 50min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Hedgehog honeycomb slice
2 godz. 35 min
Crème caramels
7hod. 45min
Chocolate miso eclairs
1h 45min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Chocolate truffle cake
2h 15min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 godz. 20 min