Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Fraisier sponge
- 10 - 12 macarons with strawberry cream cheese ganache (see Tips)
Lime ganache for sable choux
- 10 g titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, cut into small pieces
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly of mini croquembouche
- 250 g caster sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- boiling water
- edible flowers, to decorate (optional)
- 50 g vinegar
Assembly of show stopper cake
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2264.5 kJ / 539.2 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 54.6 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 116.8 mg
Alternatieve recepten
Caramel toffees
2 Std.
Raspberry chiffon cake
5sa 15 dk
Simple butter biscuits
3sa 20 dk
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Peanut brittle
1h 30min
Honeycomb
1h 30min
Pretzels
1 godz. 35 min
Spooktacular snow cones
10 dk
Hedgehog honeycomb slice
2h 35min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
2h 30min