Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Fraisier sponge
- 10 - 12 macarons with strawberry cream cheese ganache (see Tips)
Lime ganache for sable choux
- 10 g titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, cut into small pieces
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly of mini croquembouche
- 250 g caster sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- boiling water
- edible flowers, to decorate (optional)
- 50 g vinegar
Assembly of show stopper cake
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2264.5 kJ / 539.2 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 54.6 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 116.8 mg
Alternatieve recepten
Mini lemon curd tarts
2h 20min
Macaroons
40 min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
2h 30min
Vanilla ice cream
12h
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Honey sesame snaps
1h 50min
Lollipops
40 min
Caramel toffees
2 Std.
Salted caramel ice cream
14 Std.
Strawberry and rose water macarons
2sa 50 dk
Sherbet bags
4h 20 min