Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g unsalted butter, softened, cut into pieces, plus extra for greasing
- 120 g blanched almonds
- 1 piece orange peel, no white pith (4 cm strip)
- 100 g sultanas
- 50 g raisins
- 50 g rum
- 200 g milk
- 120 g white sugar
- 20 g fresh yeast, crumbled (see Tips)
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 pinch salt
- 2 eggs
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1424.7 kJ / 339.2 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 28.7 mg
Alternatieve recepten
Polish doughnuts
2h 30min
Hamburger Buns with Stout Beer
3 Std.
Sufganiyot
2h 30min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2h 20min
Black rye bread
2h 35min
Marble cake
2 Std.
Triple layer bundt cake
1h 30min
Scroll bundt cake
2 Std. 40 Min
Preserved lemon and desert vegetable medfouna
5 Std. 50 Min
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
1 Std. 40 Min
Kormolas (Kulkuls)
3 Std.
Vadouvan spiced mini rolls
2h 30min