Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cashews, for frosting (see Tips)
- water, for soaking
Carrot cake
- 40 g extra virgin coconut oil, melted, plus extra for greasing
- 70 g walnuts
- 150 g cashews (see Tips)
- 50 g shredded coconut (see Tips)
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground ginger
- ¼ tsp ground nutmeg, plus extra for dusting
- 1 orange, zested, no white pith and juiced (approx. 60 g)
- 60 g rolled oats
- 500 g carrot, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g pitted Medjool dates
- 80 g sultanas
Cashew lemon frosting
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 130 g coconut cream
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tbsp raw honey
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1716.8 kJ / 408.8 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 28.6 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 32.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buckwheat and date bliss balls
24h 20min
Cacao avocado smoothie cups (Toddlers and beyond)
10min
Coconut oat biscuits
45 min
Raw chocolate beetroot cake
2h 15min
Chocolate mousse
1 godz. 10 min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Vegan carrot cake with orange frosting
2u. 5min
Blueberry blondies
55 min
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25 Std. 15 Min
Apricot macadamia biscuits
40 min
Quinoa choc-chip biscuits
35 min
Healthy banana bread
1h 15min