Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tofu mayonnaise
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g silken tofu
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp miso paste
- ½ tsp English mustard
- 1 pinch ground black pepper
Broccoli bites
- 500 g water
- 250 - 300 g broccoli florets
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (2 cm)
- 40 g brown onion (approx. ¼ onion)
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tsp macadamia oil
- 80 g wholemeal breadcrumbs (see Tips)
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 egg
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 455.3 kJ / 108.4 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 282.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 godz. 30 min
Spinach and feta muffins
40min
Ham and cheese quinoa muffins
1 godz. 30 min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Carrot cake bliss balls
40min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Chocolate sweet potato slice
1 godz. 15 min
Mashed pea and corn slice
40min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 min
Ham and cheese quinoa muffins
1 godz. 30 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min