Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Southern-style chilli
- 3 dried chipotle chillies
- boiling water, for soaking
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 1 tbsp ground cumin
- 1 tbsp ground coriander
- 2 tsp smoked paprika
- 700 - 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g red wine
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 cinnamon quill
Cornbread
- 200 g fine polenta (see Tips)
- 100 g gluten free flour mix (see Tips)
- 30 g caster sugar
- 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp salt
- 40 g salted butter, plus extra for greasing
- 250 g full cream milk
- 2 eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3929.5 kJ / 935.5 kcal
- Eiwitten
- 56.9 g
- Koolhydraten
- 74.8 g
- Vetten
- 44.3 g
- Verzadigd vet
- 16.4 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 1001.5 mg
Alternatieve recepten
Keftethes (Greek meatballs)
40 Min
Slow cooked Mexican beef
1 Std. 30 Min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2h 15min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 Min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 Min
Moroccan chicken with couscous
45 Min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Layered lamb curry
1 Std.
Beef cobbler with polenta dumplings
1 Std. 30 Min
Corn chips with salsa roja
1 Std. 20 Min
Cornbread with jalapeño honey butter
55 Min
Satay sauce
15 Min