Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 1 leek, trimmed, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 cm piece fresh turmeric, peeled
- 180 g extra virgin olive oil, plus 2 tsp extra to drizzle
- 2 tsp tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp fennel seeds
- 1 cinnamon quill
- 3 star anise
- ½ tsp ground turmeric
- ¼ tsp ground sweet paprika
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground coriander
- 1 pinch saffron threads
- 250 g orange juice
- 125 g rice wine vinegar
- 60 g white wine vinegar
- 1 tsp mirin
- 625 g water
- 30 g coconut sugar
- 6 barramundi fillets, skinless (approx.140 g each)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 6 cherry tomatoes
- 1 carrot, peeled into ribbons
- 1 red capsicum, finely sliced
- 1 fennel bulb, finely sliced, fronds reserved for garnishing
- 1 zucchini, peeled into ribbons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2161 kJ / 516.5 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 33.6 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 134.3 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti alla carbonara
30 min
Pistachio Butter
15 Min
Boiled Eggs
20 min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8h 30min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6h 20min
Vegan parmesan shards
3h 55min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Gluten free spinach and lemon pasta
1 godz. 20 min
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1 godz. 20 min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2h
Browned chicken mince
20 min
Sushi Rice
1h 5min