Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)

Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)

3.5 19 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • cauliflower cut into florets
    450 g
  • onion cut into halves
    80 g
  • fresh coriander leaves only
    7 sprigs
  • extra virgin olive oil
    4 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • curry powder (see Tip)
    2 tsp
  • ground cardamom
    ½ tsp
  • ground cloves
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • canned cherry tomatoes no-added salt
    400 g
  • water
    120 g
  • canned chickpeas no-added salt, rinsed and drained
    400 g
  • natural yoghurt high protein (see Tip)
    140 g
  • boneless lamb leg steaks cut into pieces (2 cm)
    400 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 portions

Natrium 628 mg
Eiwitten 153 g
Calorieën 6100 kJ / 1460 kcal
Vetten 53 g
Vezels 25 g
Verzadigd vet 16 g
Koolhydraten 83 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...