Apparaten en accessoires
Fish Stock
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
1315 g
Ingrediënten
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)300 - 500 g
-
salt or to taste1 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns6
-
Spanish onions cut into pieces300 - 350 g
-
carrots peeled200 g
-
fennel bulb cut in 41
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1315 g
Natrium
3636.4 mg
Eiwitten
133.5 g
Calorieën
3942.5 kJ /
942.3 kcal
Vetten
32.1 g
Vezels
6.3 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
32.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Stocks & Pastes
6 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Dubai pistachio tiramisu
8u.
Chinese Tea Eggs
1u.
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Geen beoordelingen
Vegan Oyster Mushroom Soup
Geen beoordelingen
Spiralized Zucchini Bolognese
40min
Lemon and Parmesan Chicken with Spiralized Zucchini Pasta
30min
Mushroom Beef Balls
50min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10min
Hokkaido Cupcakes
45min
Spanakopita
2u. 10min
Pork Ball Soup With Cabbage
40min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min