Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
- 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)
- 300 - 350 g Spanish onions, cut into pieces
- ½ tsp salt
- 2 dried bay leaves
- 6 whole black peppercorns
- Voeding
- per 1315 g
- Calorieën
- 3942.5 kJ / 942.3 kcal
- Eiwitten
- 133.5 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 32.1 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 3636.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Green tea ice cream (TM6 only)
24h 30min
Duck confit with lentil & orange salad
15 godz. 40 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Vegan ube ice cream
24sa 10 dk
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Geen beoordelingen
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Soy milk and Mantou buns
6 godz.
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Pistachio Butter
15min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min