Apparaten en accessoires
Fish Stock
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
1315 g
Ingrediënten
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)300 - 500 g
-
salt or to taste1 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns6
-
Spanish onions cut into pieces300 - 350 g
-
carrots peeled200 g
-
fennel bulb cut in 41
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1315 g
Natrium
3636.4 mg
Eiwitten
133.5 g
Calorieën
3942.5 kJ /
942.3 kcal
Vetten
32.1 g
Vezels
6.3 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
32.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Stocks & Pastes
6 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Ginger Coriander Steamed Fish
Nessuna valutazione
Singapore Curry Chicken Noodles
1h
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Nessuna valutazione
Coconut Dhal
Nessuna valutazione
Apple spaghetti with strawberry dressing
15min
Eggplant Stacks
1h 35min
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Nessuna valutazione
Lemonade
5min
Mushroom pâté
1h 15min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Three Egg French Omelet
30min
Collagen Soup Broth
8h 25min