Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
- 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)
- 300 - 350 g Spanish onions, cut into pieces
- ½ tsp salt
- 2 dried bay leaves
- 6 whole black peppercorns
- Voeding
- per 1315 g
- Calorieën
- 3942.5 kJ / 942.3 kcal
- Eiwitten
- 133.5 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 32.1 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 3636.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Collagen Soup Broth
8 Std. 25 Min
Apple Wheat Starter
72h 20 min
Hibiscus and Raspberry Tart
2 godz. 35 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Peruvian Seabass Salad
Geen beoordelingen
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45min
Saskatoon Berry Jam
35min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1sa 25 dk
Honey loquat paste
1h
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1h
Kimchi Sauce
20min
Artisan potato bread
2h 5min