Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g red lentils
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger
- 3 garlic cloves
- ¼ tsp ground turmeric
- ¼ tsp garam masala
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 350 g water
- 150 g green beans, trimmed and cut into halves
- 1 bunch broccolini, cut into halves
- 200 g coconut milk
- 100 g fresh baby spinach
- sea salt, to taste
- 1 - 2 fresh long red chilli, cut into slices, to serve
- lemon juice, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1615.8 kJ / 384.7 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 15.4 g
- Natrium
- 128.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Lentil bolognese
30 min
Tex-mex vegetable stew
1 godz. 15 min
Silverbeet dahl
8 godz. 40 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Hearty lentil chilli
50min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 godz. 15 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Rendang curry
30 min
Caribbean curry
40min