Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g red lentils
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger
- 3 garlic cloves
- ¼ tsp ground turmeric
- ¼ tsp garam masala
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 350 g water
- 150 g green beans, trimmed and cut into halves
- 1 bunch broccolini, cut into halves
- 200 g coconut milk
- 100 g fresh baby spinach
- sea salt, to taste
- 1 - 2 fresh long red chilli, cut into slices, to serve
- lemon juice, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1615.8 kJ / 384.7 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 15.4 g
- Natrium
- 128.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarian chilli
35 min
Lentil bolognese
30 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Caribbean curry
40min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Lentil curry (dahl)
30 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Three-bean shepherd's pie
26hod.
Vegetable chilli
50 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min