Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 50 g olive oil
- 250 g dried chickpeas, soaked overnight, rinsed and drained
- 1350 g water
- 2 tsp salt
- 250 g chilled water
- 30 g plain flour
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1054.3 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 820.6 mg
Alternatieve recepten
Cloudy apple cider jelly
5h
Tomato and lentil dahl
35min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 Std. 15 Min
Paella with kidney beans
55min
Lentil and mint salad
3h 55min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35 min