Apparaten en accessoires
Revithia (chickpea soup)
Voorbereiding. 5min
Totaal 24u. 40min
6 portions
Ingrediënten
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained250 g
-
water1350 g
-
salt2 tsp
-
chilled water250 g
-
plain flour30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprig
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
820.6 mg
Eiwitten
11.8 g
Calorieën
1054.3 kJ /
251 kcal
Vetten
9.3 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
27.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Postcards from Greece
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Vegetarian chilli
1u. 5min
Chopped vegetable salad
10min
Pizza Margherita
2u. 10min
Minestrone
40min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26u. 5min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Raw pumpkin and zucchini curry
25min
Savoury tofu quiche
1u. 30min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1u. 10min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1u. 15min
Tiropita (Greek cheese pie)
1u. 10min