Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 50 g olive oil
- 250 g dried chickpeas, soaked overnight, rinsed and drained
- 1350 g water
- 2 tsp salt
- 250 g chilled water
- 30 g plain flour
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1054.3 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 820.6 mg
Alternatieve recepten
Tuscan bean soup
30 dk
Broccoli soup with sage oil
30 dk
Sweetcorn and potato chowder
40 min
Pan pizza
30 dk
Mushroom stroganoff
20 dk
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Milk tart
3 Std.
Prune jam
55min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 Min
Koeksisters
1 Std.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 Std.