Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 50 g olive oil
- 250 g dried chickpeas, soaked overnight, rinsed and drained
- 1350 g water
- 2 tsp salt
- 250 g chilled water
- 30 g plain flour
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1054.3 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 820.6 mg
Alternatieve recepten
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 30 Min
Mexican chicken soup
30min
Hearty seven vegetable soup
30min
Minestrone
40min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40min
Eggplant with burghul
55 min
Tomato basil chicken stew
35min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 Std. 15 Min