Apparaten en accessoires
Revithia (chickpea soup)
Voorbereiding. 5min
Totaal 24u. 40min
6 portions
Ingrediënten
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained250 g
-
water1350 g
-
salt2 tsp
-
chilled water250 g
-
plain flour30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprig
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
820.6 mg
Eiwitten
11.8 g
Calorieën
1054.3 kJ /
251 kcal
Vetten
9.3 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
27.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Postcards from Greece
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1u. 20min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1u.
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13u. 25min
Apple tart
1u.
Ratatouille
40min
Polenta zucchini slice
2u. 10min
Sardines in parcels with green bean salad
1u.
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Mango rice
35min
Chickpea sundal
6u. 45min
Eggplant with burghul
55min
Miso soup
30min