Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 50 g olive oil
- 250 g dried chickpeas, soaked overnight, rinsed and drained
- 1350 g water
- 2 tsp salt
- 250 g chilled water
- 30 g plain flour
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1054.3 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 820.6 mg
Alternatieve recepten
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 Std.
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 Std. 30 Min
Blue cheese tofu dressing
5min
Chicken moghrabieh
25 godz. 15 min
Tofu 'sour cream'
5min
Tofu scramble
25min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 Min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Vegan mozzarella
3 godz. 40 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 Std. 15 Min