Apparaten en accessoires
Revithia (chickpea soup)
Voorbereiding. 5min
Totaal 24u. 40min
6 portions
Ingrediënten
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained250 g
-
water1350 g
-
salt2 tsp
-
chilled water250 g
-
plain flour30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprig
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
820.6 mg
Eiwitten
11.8 g
Calorieën
1054.3 kJ /
251 kcal
Vetten
9.3 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
27.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Postcards from Greece
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Chicken moghrabieh
25u. 15min
Mouhallabieh (milk pudding)
4u. 30min
Baked falafel kofta
Geen beoordelingen
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1u. 5min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1u. 15min
Mushroom croustade
1u. 35min
Rice salad
1u.
Steamed bread rolls
2u. 10min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1u. 5min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1u. 25min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1u. 10min
Hommus dip
5min