Compatibele versies
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g brown onion, cut into quarters
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookook)
- 600 g water
- 200 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 200 g zucchini, cut into slices (7-10 mm)
- 150 g red capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g frozen green peas
- 200 g feta cheese, cut into small cubes (5 mm)
- 2 tsp fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2607 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 12.4 g
Alternatieve recepten
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 分钟
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 分钟
Mediterranean vegetable bake
50 分钟
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 分钟
Warm Mediterranean couscous salad
30 分钟
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Israeli couscous salad
1h
Courgette strudel
1 Std. 20 Min
Autumn vegetable gratin
50 分钟
Chopped vegetable salad
10min
Pumpkin tart
2h 15 min