Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried porcini mushrooms (see Tips)
- 350 g water
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp oil
- 80 g tomato paste
- 2 tsp ground cumin
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground cinnamon
- 1 dried bay leaf
- 200 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 500 - 600 g lamb, cut into cubes (2-3 cm)
- 100 g quinoa
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 200 g fresh button mushrooms, cut into quarters
- 170 g zucchini, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 90 g frozen corn kernels
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1240.9 kJ / 295.5 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 684.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef ragu
1h 25min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 Min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Red beans and rice with turkey meatballs
1 Std.
Irish stew
1 godz. 30 min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 Std.
Irish lamb stew
6h 20min
Quick chicken curry
35 min