Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried porcini mushrooms (see Tips)
- 350 g water
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp oil
- 80 g tomato paste
- 2 tsp ground cumin
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground cinnamon
- 1 dried bay leaf
- 200 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 500 - 600 g lamb, cut into cubes (2-3 cm)
- 100 g quinoa
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 200 g fresh button mushrooms, cut into quarters
- 170 g zucchini, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 90 g frozen corn kernels
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1240.9 kJ / 295.5 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 684.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Irish stew
1 Std. 30 Min
Beef and mushroom hot pot
2h
Beef "Burgundy"
40 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Lamb and barley soup
50 Min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4h
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 Min
Lemon and lamb pie with filo topping
2u. 40min
Hunters' stew
1 Std.
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Coconut turmeric fish curry
40 Min