Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried porcini mushrooms (see Tips)
- 350 g water
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp oil
- 80 g tomato paste
- 2 tsp ground cumin
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground cinnamon
- 1 dried bay leaf
- 200 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 500 - 600 g lamb, cut into cubes (2-3 cm)
- 100 g quinoa
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 200 g fresh button mushrooms, cut into quarters
- 170 g zucchini, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 90 g frozen corn kernels
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1240.9 kJ / 295.5 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 684.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican chicken stew
40min
Beef and mushroom hot pot
2h
Irish lamb stew
6 Std. 20 Min
Quick chicken curry
35 Min
Beef ragu
1h 25min
Beef Burgundy
1h 45min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Chicken cacciatore
50min
Chicken and almond stir-fry
30min
Irish stew
1h 30min
Chicken with capsicum
45min
Beef "Burgundy"
40min