Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 sprig fresh oregano, leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
- 250 g potatoes, thinly sliced (approx. 1-2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 400 g canned diced tomatoes
- 40 g pitted Kalamata olives, sliced
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g broccoli, broken into florets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1369.3 kJ / 327.3 kcal
- Eiwitten
- 30.4 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 411.5 mg
Alternatieve recepten
Beef stroganoff
35 Min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
All-in-one chicken dinner
50 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Bacon and spring onion potato salad
1 Std. 5 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 Min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Steamed greens with lemon feta
20 Min