Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 sprig fresh oregano, leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
- 250 g potatoes, thinly sliced (approx. 1-2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 400 g canned diced tomatoes
- 40 g pitted Kalamata olives, sliced
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g broccoli, broken into florets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1369.3 kJ / 327.3 kcal
- Eiwitten
- 30.4 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 411.5 mg
Alternatieve recepten
Stuffed tomatoes
50 min
Cabbage rolls
1h 50min
Beef spezzatino
1 Std. 45 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30min
Beef stroganoff
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Three meat roulade
2h 5 min
Chorizo meatballs and potato stew
40min
Meatballs in red pepper sauce
30min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15 min
Beef ragu
1 godz. 25 min