Veal pizzaiola

Veal pizzaiola

4.0 13 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
    500 g
  • olive oil
    40 g
  • sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • fresh oregano leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
    1 sprig
  • potatoes thinly sliced (approx. 1-2 mm)
    250 g
  • garlic clove
    1
  • brown onion (approx. 150 g), cut into halves
    1
  • canned diced tomatoes
    400 g
  • pitted Kalamata olives sliced
    40 g
  • ground black pepper plus extra to taste
    ¼ tsp
  • broccoli broken into florets
    150 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 411.5 mg
Eiwitten 30.4 g
Calorieën 1369.3 kJ / 327.3 kcal
Vetten 13.7 g
Vezels 4.6 g
Verzadigd vet 2.2 g
Koolhydraten 21.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...