Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Macadamia crumble
- 30 g plain flour
- 20 g unsalted butter
- 2 tbsp brown sugar
- 20 g raw macadamia nuts
Coconut ice cream
- 200 g coconut cream
- 50 g pouring (whipping) cream
- 150 g lychee juice (drained from 560 g can lychees in syrup)
Mango and lychee sorbet
- 400 g mangoes (approx. 2 mangoes) flesh only, cut into pieces
- 100 g canned lychees, drained
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 753.1 kJ / 179.3 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 7.4 mg
Alternatieve recepten
Chocolate fondant cake
40 min
Macadamia protein balls with coconut butter
40 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 Std. 20 Min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1hod.
Avocado and banana popsicles
4h 5min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6 godz. 50 min
Banana coconut ice blocks
7 Std. 15 Min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2 godz.
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25h 15min
Coconut rice pudding with fresh mango
25min
Creamy mango icy poles
8h 15min
Mighty mouse balls
1 godz. 15 min