Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumb
- 40 g manchego cheese, cut into pieces (3 cm)
- 80 g sourdough bread, day old
- 60 g hazelnuts, without skin, roasted
Herb salt
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 3 tsp flaked salt
- 1 garlic clove
Casserole
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil, plus 1 tbsp extra for frying
- 120 g bacon, cut into pieces (1 cm)
- 2 dried bay leaves
- 200 g red capsicum, deseeded and cut into strips
- 300 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g sherry vinegar
- 6 chicken thigh fillets
- 400 g canned chickpeas (approx. 250 g after draining)
- 150 g fresh green beans, trimmed
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1810.5 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1766.5 mg
Alternatieve recepten
Beef "Burgundy"
40 Min
Potato bake
1 godz. 35 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 Min
Meatballs with Romesco sauce
1 Std. 40 Min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Curried cauliflower salad
40 Min
Mexican chicken stew
40 Min
Bengali fish cakes
1 Std. 20 Min
Mexican chicken soup
30 Min
Spiced lamb roast
29h 50 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min