Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumb
- 40 g manchego cheese, cut into pieces (3 cm)
- 80 g sourdough bread, day old
- 60 g hazelnuts, without skin, roasted
Herb salt
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 3 tsp flaked salt
- 1 garlic clove
Casserole
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil, plus 1 tbsp extra for frying
- 120 g bacon, cut into pieces (1 cm)
- 2 dried bay leaves
- 200 g red capsicum, deseeded and cut into strips
- 300 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g sherry vinegar
- 6 chicken thigh fillets
- 400 g canned chickpeas (approx. 250 g after draining)
- 150 g fresh green beans, trimmed
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1810.5 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1766.5 mg
Alternatieve recepten
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Mole verde with chicken
1h
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Chicken and cashews
55min
Pork with black bean sauce
30min
Chicken cacciatore
50min
Rice salad
1h
Lamb stew with couscous
2 Std. 10 Min
Lamb and quinoa stew
1h
Hunters' stew
1h
Smoky chicken thighs
2 Std. 10 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3sa 50 dk