Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g whole chicken legs, with bone, skinless and cut in pieces (5 cm)
- 2 tsp salt
- 3 garlic cloves
- 15 g fresh ginger, peeled
- 150 g fried shallots, homemade (see tips)
- 40 g ghee
- 1 tbsp ground coriander
- 1 tsp ground fennel
- 1 tsp ground cumin
- ¼ tsp ground cinnamon
- ½ tsp white pepper powder
- 100 g evaporated milk
- 100 g tomato purée (see tips)
- 60 g tomato ketchup
- 400 g water
- 40 g almond flakes, toasted
- 60 g golden raisins, fried
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1918 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 740 mg
Alternatieve recepten
Tom Yam Mee Hoon
30min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 Min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1 Std. 40 Min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 Min
Masala Squid
25 Min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1 Std.
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Sweet And Sour Prawns
25 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 Min