Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Emmental cheese, cut in pieces (2 cm)
- ½ bunch fresh parsley (approx. 10 g), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
- 2 garlic cloves
- 70 g red pepper, cut in pieces
- 120 g onions, quartered
-
20
g clarified butter
of unsalted butter, diced - 1 Tbsp tomato purée
- 1 ½ Tbsp sweet paprika
- ¼ - ½ tsp hot paprika, to taste
- 600 g veal meat, sinew free, boneless, diced (3 cm)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 piece lemon peel (approx. 2-3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 250 g water
- 150 g long grain rice
- 2 Tbsp sour cream, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2204 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1h
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Chicken Étouffée
45min
Lamb Stew
50min
Wild Rice Pork Pilaf
1 Std. 10 Min
Pork Pilaf
45min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40min
Cereal Fruit Pulp
20min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Sweet Rice
1h
Mini Laxpuddings
1 Std. 10 Min
Garlic Turkey Stew
45min