Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 2 garlic cloves
- 200 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 120 g leeks, sliced (1 cm)
- 200 g carrots, sliced (1 cm)
- 600 g butternut squash, cut in pieces (2-3 cm)
- 50 g white wine
- 1 - 1 ½ Tbsp smoked paprika, to taste
- 300 g turkey mince, broken in pieces
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Crumble Topping
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 60 g unsalted butter, diced
- 100 g plain flour
- 70 g oat flakes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1580 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 17.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 Std. 10 Min
Chicken Provencale
1 godz.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.
Leftover Turkey and Veg Bake
1 godz.
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Mexican Turkey Chilli
40min