Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mint Vinaigrette
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g cider vinegar
- 15 mint leaves
- 1 ½ tsp fine sea salt
Chicken Salad
- 1 carrot (approx. 100 g), cut in pieces
- 50 g celery stalk, cut in pieces
- 40 g shallots, halved
- 4 chicken thighs, boneless, skin on (approx. 70 g each)
- 5 g coarse sea salt
- 1000 g water
- 200 g potatoes, cut in pieces
- 15 green asparagus (see tip)
-
100
g Fontina cheese
of Gouda cheese - 15 cherry tomatoes
- 420 g pickled vegetables, drained
- 15 pitted black olives
- 10 artichoke hearts, in oil, drained, cut in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1113.7 kJ / 266.2 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 867.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy French Dressing
5min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 Std. 30 Min
Fire and Ice Coleslaw
4óra 15p
Mushroom pie
1 Std. 30 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Thai Red Curry Paste
Geen beoordelingen
Mustard Dill Sauce
2u. 15min
Stracciatella Soup
30min
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1 Std. 30 Min
White Bean Salad
5min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Butterbean Mash with Paprika
20 min