Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mint Vinaigrette
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g cider vinegar
- 15 mint leaves
- 1 ½ tsp fine sea salt
Chicken Salad
- 1 carrot (approx. 100 g), cut in pieces
- 50 g celery stalk, cut in pieces
- 40 g shallots, halved
- 4 chicken thighs, boneless, skin on (approx. 70 g each)
- 5 g coarse sea salt
- 1000 g water
- 200 g potatoes, cut in pieces
- 15 green asparagus (see tip)
-
100
g Fontina cheese
of Gouda cheese - 15 cherry tomatoes
- 420 g pickled vegetables, drained
- 15 pitted black olives
- 10 artichoke hearts, in oil, drained, cut in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1113.7 kJ / 266.2 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 867.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Classic Zabaglione
15min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Crêpes
1h 15 min
Pistachio Chocolate Truffles
6 Std. 15 Min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Christmas Punch
20 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20 min