Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mint Vinaigrette
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g cider vinegar
- 15 mint leaves
- 1 ½ tsp fine sea salt
Chicken Salad
- 1 carrot (approx. 100 g), cut in pieces
- 50 g celery stalk, cut in pieces
- 40 g shallots, halved
- 4 chicken thighs, boneless, skin on (approx. 70 g each)
- 5 g coarse sea salt
- 1000 g water
- 200 g potatoes, cut in pieces
- 15 green asparagus (see tip)
-
100
g Fontina cheese
of Gouda cheese - 15 cherry tomatoes
- 420 g pickled vegetables, drained
- 15 pitted black olives
- 10 artichoke hearts, in oil, drained, cut in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1113.7 kJ / 266.2 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 867.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grated Carrot Salad (TM5)
Geen beoordelingen
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4h 30min
Mixed Seafood Risotto
40 Min
Steamed Rice
25min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Mint Courgettes
30min
Seafood Laksa
25min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 Min
Jersey Royal Potato Salad
40 Min