Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mint Vinaigrette
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g cider vinegar
- 15 mint leaves
- 1 ½ tsp fine sea salt
Chicken Salad
- 1 carrot (approx. 100 g), cut in pieces
- 50 g celery stalk, cut in pieces
- 40 g shallots, halved
- 4 chicken thighs, boneless, skin on (approx. 70 g each)
- 5 g coarse sea salt
- 1000 g water
- 200 g potatoes, cut in pieces
- 15 green asparagus (see tip)
-
100
g Fontina cheese
of Gouda cheese - 15 cherry tomatoes
- 420 g pickled vegetables, drained
- 15 pitted black olives
- 10 artichoke hearts, in oil, drained, cut in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1113.7 kJ / 266.2 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 867.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmalade Margarita
5 Min
Wildberry Jam
1h
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29 godz.
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Caesar Salad Dressing
5 Min
Guacamole
5 Min
Mustard Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 Std. 15 Min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1h 10min