Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
- 60 g yellow onions
- 4 garlic cloves
- 3 g fresh ginger, cut into slices (0.5 cm)
- 1 spring onion, chopped
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 ½ tbsp brown sugar
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp sesame oil, dark (toasted)
- 3 tbsp gochujang (Korean chilli paste)
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1274 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Sweet And Sour Condiment Sauce
40min
Asian dipping sauce
25min
Chilli Lime Sauce
5 Min
Sour Plum Sauce
55 Min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 godz. 40 min
Chicken stock paste
45 Min
Fresh Prawn Paste
1 godz. 20 min
Braised Trotters
1 Std. 10 Min
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15h 15min
Yu Sang
1h
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min