Apparaten en accessoires
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
1 jar
Ingrediënten
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
1274 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1293 kJ /
309 kcal
Vetten
10 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
55 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Chrysanthemum Tofu Soup
2u. 10min
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
1u. 30min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2u. 20min
White Velvet
10min
Mantou buns
1u. 30min
Savory Turnip Cake
26u. 55min
Peanut Butter
5min
Radish cakes
1u. 5min
Authentic Meat Floss
1u. 40min
Sizzling Jalapeño Cocktail (Metric)
3u. 5min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30min