Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g dried shiitake mushrooms, soaked to soften
- 10 garlic cloves
- 150 g shallots
- 5 fresh red chillies, deseeded
- 1000 g pork belly, skinless, cut into thin slices (0.5 cm)
- 80 g fermented soybean paste
- 20 g fish sauce
- 30 g oyster sauce
- 30 g dark soy sauce
- 20 g light soy sauce
- 30 g brown sugar
- 20 g mushroom seasoning powder
- 30 g cooking oil
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 1477 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 2018 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Tomato-egg soup
20 Min
Buddha's Delight
55min
Long Bean Rice
1hod. 10min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1hod. 15min
Chai Buey
1h 45min
Shiitake mushroom sauce
45min
Nyonya Fish Maw Soup
1hod. 10min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Homemade Fish Ball Soup
2h