Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g dried shiitake mushrooms, soaked to soften
- 10 garlic cloves
- 150 g shallots
- 5 fresh red chillies, deseeded
- 1000 g pork belly, skinless, cut into thin slices (0.5 cm)
- 80 g fermented soybean paste
- 20 g fish sauce
- 30 g oyster sauce
- 30 g dark soy sauce
- 20 g light soy sauce
- 30 g brown sugar
- 20 g mushroom seasoning powder
- 30 g cooking oil
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 1477 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 2018 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rice Wine Chicken
30 dk
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25 min.
Mantou buns
1sa 30 dk
Nyonya Fish Maw Soup
1sa 10 dk
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 dk
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10 min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 dk
White Radish Pork Rib Soup
3h