Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggs for dipping
- 1200 g water
- 4 kampung eggs
Soup stock
- 500 g water
- 30 g dried kelp (kombu), rinsed
- 30 g bonito flakes
- 100 g Japanese soy sauce (shoyu)
- 100 g mirin
- 100 g Japanese rice wine (sake)
- 30 - 40 g sugar
To assemble
- 200 g long chinese cabbage, cut in pieces (4 cm)
- 300 g silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)
- 5 fresh shiitake mushrooms, scored (see tips)
- ½ sprig leek, diagonally sliced
- 60 g carrot, cut in slices
- 60 g yellow onions, cut in halves, thinly sliced
-
300
g beef slices (ribeye or beef chuck)
of 300 g pork slices (shoulder loin or belly) - 200 g udon, rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 973 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 855 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Buddha's Delight
55min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Teochew Seafood Porridge
45 min