Apparaten en accessoires
Sukiyaki
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
Eggs for dipping
-
water1200 g
-
kampung eggs4
Soup stock
-
water500 g
-
dried kelp (kombu), rinsed30 g
-
bonito flakes30 g
-
Japanese soy sauce (shoyu)100 g
-
mirin100 g
-
Japanese rice wine (sake)100 g
-
sugar30 - 40 g
To assemble
-
long chinese cabbage cut in pieces (4 cm)200 g
-
silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)300 g
-
fresh shiitake mushrooms scored (see tips)5
-
leek diagonally sliced½ sprig
-
carrot cut in slices60 g
-
yellow onions cut in halves, thinly sliced60 g
-
300 g pork slices, (shoulder loin or belly)beef slices (ribeye or beef chuck)300 g
-
udon rinsed200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
855 mg
Eiwitten
27 g
Calorieën
973 kJ /
233 kcal
Vetten
9 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hot Pot Gathering
11 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 godz. 35 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min