Vastensoep

Vastensoep

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 porties

Ingrediënten

  • ui , in kwarten gesneden
    200 g
  • teentjes knoflook
    2
  • extra vergine olijfolie
    100 g
  • zoete paprikapoeder
    1 el
  • witte kikkererwten, uit blik , gewassen en uitgelekt
    400 g
  • water en iets meer indien nodig
    700 g
  • diepgevroren bladspinazie , ontdooid en uitgelekt
    250 g
  • gedroogd laurierblad
    1
  • gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout
    250 g
  • zout (aanpassen naar smaak)
  • hardgekookte eieren
    2

Voeding per 1 portie

Calorieën 1259 kJ / 301 kcal
Eiwitten 16.05 g
Koolhydraten 12.8 g
Vetten 20.65 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...