Apparaten en accessoires
Vastensoep
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
ui in kwarten gesneden200 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
zoete paprikapoeder1 el
-
witte kikkererwten, uit blik gewassen en uitgelekt400 g
-
water en iets meer indien nodig700 g
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid en uitgelekt250 g
-
gedroogd laurierblad1
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout250 g
-
zout (aanpassen naar smaak)
-
hardgekookte eieren2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16.05 g
Calorieën
1259 kJ /
301 kcal
Vetten
20.65 g
Koolhydraten
12.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Appelpunch
30min
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
50min
Haver horchata
Geen beoordelingen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Aardappel flatbread
12u.
Abrikozenlikeur
30min
Basisbouillon
Geen beoordelingen
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Eendenlever
33u.
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min