Vastensoep
TM5 TM6

Vastensoep

Ingrediënten

  • 200 g ui, in kwarten gesneden
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 g extra vergine olijfolie
  • 1 el zoete paprikapoeder
  • 400 g witte kikkererwten, uit blik, gewassen en uitgelekt
  • 700 g water en iets meer indien nodig
  • 250 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid en uitgelekt
  • 1 gedroogd laurierblad
  • 250 g gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout
  • zout (aanpassen naar smaak)
  • 2 hardgekookte eieren

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1259 kJ / 301 kcal
Eiwitten
16.05 g
Koolhydraten
12.8 g
Vetten
20.65 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 3000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen