Apparaten en accessoires
Vastensoep
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
ui in kwarten gesneden200 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
zoete paprikapoeder1 el
-
witte kikkererwten, uit blik gewassen en uitgelekt400 g
-
water en iets meer indien nodig700 g
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid en uitgelekt250 g
-
gedroogd laurierblad1
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout250 g
-
zout (aanpassen naar smaak)
-
hardgekookte eieren2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16.05 g
Calorieën
1259 kJ /
301 kcal
Vetten
20.65 g
Koolhydraten
12.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Geen beoordelingen
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Iers sodabrood
Geen beoordelingen
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1u. 35min
Pekingeend
45min
Hazelnootijs
Geen beoordelingen
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1u. 45min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Geen beoordelingen
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1u. 30min
Rode bietensap
10min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1u. 35min