Apparaten en accessoires
Vastensoep
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
ui in kwarten gesneden200 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
zoete paprikapoeder1 el
-
witte kikkererwten, uit blik gewassen en uitgelekt400 g
-
water en iets meer indien nodig700 g
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid en uitgelekt250 g
-
gedroogd laurierblad1
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout250 g
-
zout (aanpassen naar smaak)
-
hardgekookte eieren2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16.05 g
Calorieën
1259 kJ /
301 kcal
Vetten
20.65 g
Koolhydraten
12.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Prime Board
Geen beoordelingen
Geode cake
Geen beoordelingen
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
1u. 50min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Paddenstoelentaart
1u. 30min
Rijstsalade
1u.
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1u. 30min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1u. 40min