
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g ui, in kwarten gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 100 g extra vergine olijfolie
- 1 el zoete paprikapoeder
- 400 g witte kikkererwten, uit blik, gewassen en uitgelekt
- 700 g water en iets meer indien nodig
- 250 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid en uitgelekt
- 1 gedroogd laurierblad
- 250 g gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout
- zout (aanpassen naar smaak)
- 2 hardgekookte eieren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1259 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 16.05 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 20.65 g