Apparaten en accessoires
Vastensoep
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
ui in kwarten gesneden200 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
zoete paprikapoeder1 el
-
witte kikkererwten, uit blik gewassen en uitgelekt400 g
-
water en iets meer indien nodig700 g
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid en uitgelekt250 g
-
gedroogd laurierblad1
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout250 g
-
zout (aanpassen naar smaak)
-
hardgekookte eieren2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16.05 g
Calorieën
1259 kJ /
301 kcal
Vetten
20.65 g
Koolhydraten
12.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Vleesbouillonpasta
45min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Geen beoordelingen
Hazelnootijs
Geen beoordelingen
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1u. 15min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Driekoningentaart met pompoen
Geen beoordelingen
Amandelmelk
10min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Yoghurtdressing
5min
Fruitnectar
10min