Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 100 g gekookte ham in fijne sneetjes
- 1 renetappel, geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)
- 140 g kaas, in dunne plakjes (broodbeleg kaas)
- 70 g krenten
- 50 g walnoten, gehalveerd
- 70 g gedroogde pruimen zonder pit
- 150 g spek in sneetjes om dicht te maken (optioneel)
Gekarameliseerde ui
- 700 g ui, in kwarten gesneden
- 70 g boter
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl zout
- 30 g vloeibare karamel
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2395 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 46.77 g
- Koolhydraten
- 20.08 g
- Vetten
- 34.26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème karamel (flan)
5 Std. 30 Min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Gekruide lamstaart
40 min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Sangria
10 Min
Pekingeend
45 min
Chili van rund met citroenfeta
45 min
Abrikozenlikeur
30min
Kaastaartijs
Geen beoordelingen
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min