Apparaten en accessoires
Gevulde kalkoenborst
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
gekookte ham in fijne sneetjes100 g
-
kookappel geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)1
-
kaas in dunne plakjes (broodbeleg kaas)140 g
-
rozijnen70 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
gedroogde pruimen zonder pit70 g
-
spek (optioneel) in sneetjes om dicht te maken150 g
Gekarameliseerde ui
-
ui in kwarten gesneden700 g
-
boter70 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
zout1 tl
-
vloeibare karamel30 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
46.77 g
Calorieën
2395 kJ /
576 kcal
Vetten
34.26 g
Koolhydraten
20.08 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1h 20min
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Nessuna valutazione
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Gebakken aardappelpuree monsters
Nessuna valutazione
Abrikozen ketchup
Nessuna valutazione
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1h
Dubai Chocolate Macarons
Nessuna valutazione
Béarnaisesaus
Nessuna valutazione
Aardappelpuree met de Peeler
Nessuna valutazione
Aardappelkoekjes
45min
Vanille-ijs
12h