Apparaten en accessoires
Gevulde kalkoenborst
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
gekookte ham in fijne sneetjes100 g
-
kookappel geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)1
-
kaas in dunne plakjes (broodbeleg kaas)140 g
-
rozijnen70 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
gedroogde pruimen zonder pit70 g
-
spek (optioneel) in sneetjes om dicht te maken150 g
Gekarameliseerde ui
-
ui in kwarten gesneden700 g
-
boter70 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
zout1 tl
-
vloeibare karamel30 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
46.77 g
Calorieën
2395 kJ /
576 kcal
Vetten
34.26 g
Koolhydraten
20.08 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zoete of hartige pannenkoeken
35min
Speltbrood
Geen beoordelingen
Volcano Steak Burgers
Geen beoordelingen
Sunrise smoothie
10min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Geen beoordelingen
Franse brunch
Geen beoordelingen
Tarte Tatin
2u.
Koken van speltgraan
Geen beoordelingen
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Kwarktaartjes met pistache en mango
2u. 30min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Geen beoordelingen
Steak au Poivre
20min