Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 100 g gekookte ham in fijne sneetjes
- 1 renetappel, geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)
- 140 g kaas, in dunne plakjes (broodbeleg kaas)
- 70 g krenten
- 50 g walnoten, gehalveerd
- 70 g gedroogde pruimen zonder pit
- 150 g spek in sneetjes om dicht te maken (optioneel)
Gekarameliseerde ui
- 700 g ui, in kwarten gesneden
- 70 g boter
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl zout
- 30 g vloeibare karamel
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2395 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 46.77 g
- Koolhydraten
- 20.08 g
- Vetten
- 34.26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Chocoladecustard
1 godz. 20 min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Drie soorten melk cake
2 Std.
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Basis karamel
25 Min
Pêche Melba
Geen beoordelingen
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Amaretti van abrikoos
40 Min
Karamelijs
Geen beoordelingen
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 Std. 35 Min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 Std.