
Apparaten en accessoires
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Voorbereiding. 45min
Totaal 4u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Pikante saus
-
rode paprika's heel (ongeveer 300 g elk), zonder zaadjes, in stukken2
-
ui gehalveerd1
-
knoflookteentjes3
-
olijfolie40 g
-
Spaanse pepers, gedroogd (bijv. Vogeloog pepers)2 - 3
-
verse rozemarijn alleen de naaldjes10 g
-
currypoeder1 tl
-
vers geperst citroensap10 g
-
honing40 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 - 3 snuifjes
-
kip (ongeveer 1200-1500 g)1
Aardappelen
-
aardappelen klein, ongeschild, schoongemaakt500 g
-
verse dille grof gehakt10 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
zout2 - 3 snuifjes
Korianderdip
-
verse korianderbladeren10 g
-
knoflookteentje1
-
mayonaise50 g
-
Griekse yoghurt50 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
gemalen zwarte peper2 - 3 snuifjes
Grillen en montage
-
vers korianderblad voor de garnering
Voeding per 1 portie
Calorieën
717.8 kcal /
3003.3 kJ
Eiwitten
46 g
Vetten
45.4 g
Koolhydraten
30.4 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
13.3 g
Natrium
796.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Tijd om te grillen!
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
Geen beoordelingen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Geen beoordelingen
Mojito
5min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen
Zalm en koolsla broodbeleg
Geen beoordelingen
Koolstoofpot met kalkoen
40min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1u. 30min
Cheesecake
1u. 30min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Basis kippenbouillon
35min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min