Apparaten en accessoires
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Voorbereiding. 45min
Totaal 4u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Pikante saus
-
rode paprika's heel (ongeveer 300 g elk), zonder zaadjes, in stukken2
-
ui gehalveerd1
-
knoflookteentjes3
-
olijfolie40 g
-
Spaanse pepers, gedroogd (bijv. Vogeloog pepers)2 - 3
-
verse rozemarijn alleen de naaldjes10 g
-
currypoeder1 tl
-
vers geperst citroensap10 g
-
honing40 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 - 3 snuifjes
-
kip (ongeveer 1200-1500 g)1
Aardappelen
-
aardappelen klein, ongeschild, schoongemaakt500 g
-
verse dille grof gehakt10 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
zout2 - 3 snuifjes
Korianderdip
-
verse korianderbladeren10 g
-
knoflookteentje1
-
mayonaise50 g
-
Griekse yoghurt50 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
gemalen zwarte peper2 - 3 snuifjes
Grillen en montage
-
vers korianderblad voor de garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
796.8 mg
Eiwitten
46 g
Calorieën
3003.3 kJ /
717.8 kcal
Vetten
45.4 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
13.3 g
Koolhydraten
30.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Tijd om te grillen!
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Geen beoordelingen
Tumis Buncis
Geen beoordelingen
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Geen beoordelingen
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Boemkool buffalo hapjes
35min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2u. 40min
Sushi tacos
1u.