
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pikante saus
- 2 rode paprika's heel (ongeveer 300 g elk), zonder zaadjes, in stukken
- 1 ui gehalveerd
- 3 knoflookteentjes
- 40 g olijfolie
- 2 - 3 Spaanse pepers, gedroogd (bijv. Vogeloog pepers)
- 10 g verse rozemarijn alleen de naaldjes
- 1 tl currypoeder
- 10 g vers geperst citroensap
- 40 g honing
- 1 tl zout
- 2 - 3 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 kip (ongeveer 1200-1500 g)
Aardappelen
- 500 g aardappelen klein, ongeschild, schoongemaakt
- 10 g verse dille grof gehakt
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken
- 2 - 3 snuifjes zout
Korianderdip
- 10 g verse korianderbladeren
- 1 knoflookteentje
- 50 g mayonaise
- 50 g Griekse yoghurt
- 20 g vers geperst citroensap
- 2 - 3 snuifjes zout
- 2 - 3 snuifjes gemalen zwarte peper
Grillen en montage
- vers korianderblad voor de garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 717.8 kcal / 3003.3 kJ
- Eiwitten
- 46 g
- Vetten
- 45.4 g
- Koolhydraten
- 30.4 g
- Vezels
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Natrium
- 796.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 h
Geroosterde aubergines
No ratings
Kimchi mac&cheese
50 min
Broccoli-ham omelet
35 min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1 h 15 min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
No ratings
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 h 30 min
Pierogi met vlees
1 h
Kip met 'mole verde' saus
No ratings
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 h 20 min
Steak Stroganoff
45 min
Tomaat basilicum spread
5 min