Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
TM5 TM6

Pikante wortelbeignets met yoghurtdip

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

Yoghurtdip

  • 6 takjes verse koriander, alleen bladeren
  • 150 g yoghurt, 0,1% vet

Beignets

  • 120 g volkoren brood (ca. 3-4 plakken), in stukjes gesneden (zie tip)
  • 500 g water
  • 500 g wortelen, in stukjes gesneden (3 cm)
  • 1 tl komijn, gemalen
  • ½ tl koriander, gemalen
  • ½ tl zeezout
  • ½ tl zwarte peper, gemalen
  • 1 snuifje kurkuma, gedroogd, gemalen
  • 45 g lente-uien (ca. 4), in dunne plakjes gesneden (5 mm)
  • 1 ei, Europese maat (63-73 g) (van kip)
  • 1 tl gedroogde chilivlokken (optioneel)
  • 2 tl olijfolie, om te bakken

Voeding
per 1 portie
Calorieën
573 kJ / 137 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
16 g
Vetten
5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten