Apparaten en accessoires
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
Voorbereiding. 50min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Yoghurtdip
-
verse koriander alleen bladeren6 takjes
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
Beignets
-
volkoren brood (ca. 3-4 plakken), in stukjes gesneden (zie tip)120 g
-
water500 g
-
wortelen in stukjes gesneden (3 cm)500 g
-
komijn, gemalen1 tl
-
koriander, gemalen½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 snuifje
-
lente-uien (ca. 4), in dunne plakjes gesneden (5 mm)45 g
-
ei, Europese maat (63-73 g) (van kip)1
-
gedroogde chilivlokken (optioneel)1 tl
-
olijfolie om te bakken2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
573 kJ /
137 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
lagere GI
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Geen beoordelingen
Glutenvrije appel- en citroentaart
1u. 30min
Amarant cacao balletjes
Geen beoordelingen
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Komkommersalade met dille
10min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Kimchi mac&cheese
50min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1u. 20min
Muntthee
25min
Volkorenbrood
Geen beoordelingen