Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yoghurtdip
- 6 takjes verse koriander, alleen bladeren
- 150 g yoghurt, 0,1% vet
Beignets
- 120 g volkoren brood (ca. 3-4 plakken), in stukjes gesneden (zie tip)
- 500 g water
- 500 g wortelen, in stukjes gesneden (3 cm)
- 1 tl komijn, gemalen
- ½ tl koriander, gemalen
- ½ tl zeezout
- ½ tl zwarte peper, gemalen
- 1 snuifje kurkuma, gedroogd, gemalen
- 45 g lente-uien (ca. 4), in dunne plakjes gesneden (5 mm)
- 1 ei, Europese maat (63-73 g) (van kip)
- 1 tl gedroogde chilivlokken (optioneel)
- 2 tl olijfolie, om te bakken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 573 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hongaarse champignonsoep
30min
Thaise rode curry
1 Std.
Vichyssoise met pasta
35 Min
Kikkererwten shoarma salade bowl
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
Geen beoordelingen
Aardappelsoep met curry
35 Min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Chili con carne
40 min
Veen- en vlierbessen punch
Geen beoordelingen