Apparaten en accessoires
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
Voorbereiding. 50min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Yoghurtdip
-
verse koriander alleen bladeren6 takjes
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
Beignets
-
volkoren brood (ca. 3-4 plakken), in stukjes gesneden (zie tip)120 g
-
water500 g
-
wortelen in stukjes gesneden (3 cm)500 g
-
komijn, gemalen1 tl
-
koriander, gemalen½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 snuifje
-
lente-uien (ca. 4), in dunne plakjes gesneden (5 mm)45 g
-
ei, Europese maat (63-73 g) (van kip)1
-
gedroogde chilivlokken (optioneel)1 tl
-
olijfolie om te bakken2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
573 kJ /
137 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
lagere GI
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
40min
Cashew schenkroom
Geen beoordelingen
Griekse salade met gestoomde kip
Geen beoordelingen
Flatbread met peer en geitenkaas
3u.
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Amandelpap
10min
Popeye's power bowl met bramen
Geen beoordelingen
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Indiase groentencurry
50min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min