
Apparaten en accessoires
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
Voorbereiding. 50min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Yoghurtdip
-
verse koriander alleen bladeren6 takjes
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
Beignets
-
volkoren brood (ca. 3-4 plakken), in stukjes gesneden (zie tip)120 g
-
water500 g
-
wortelen in stukjes gesneden (3 cm)500 g
-
komijn, gemalen1 tl
-
koriander, gemalen½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 snuifje
-
lente-uien (ca. 4), in dunne plakjes gesneden (5 mm)45 g
-
ei, Europese maat (63-73 g) (van kip)1
-
gedroogde chilivlokken (optioneel)1 tl
-
olijfolie om te bakken2 tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
137 kcal /
573 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
5 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

lagere GI
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Goulash van linzen en champignons
45min
Kleine aspergeflans
55min
Rucola taart
Geen beoordelingen
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Hongaarse champignonsoep
30min
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Tomaat en Chili jam
1u. 15min
Portugees brood (Pão de água)
3u. 30min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1u. 15min
Roggebroodjes
Geen beoordelingen