Apparaten en accessoires
Burrito ontbijt
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
4 portie
Ingrediënten
Salsa
-
uien in vieren gesneden40 g
-
verse koriander in stukjes gesneden5 takjes
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
verse jalapeñopeper (optioneel) gehalveerd, ontdaan van zaadjes1
-
kerstomaten gehalveerd, pitjes verwijderd200 g
-
limoensap20 g
-
avocado (ca. 140 g), in vieren gesneden1
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
Roereieren en afwerking
-
uien in vieren gesneden40 g
-
olijfolie plus 1 eetlepel om te bakken10 g
-
rode paprika (ca. 1 paprika), in vieren gesneden100 g
-
tijm, gedroogd¼ tl
-
oregano, gedroogd¼ tl
-
knoflookpoeder¼ tl
-
cayennepeper, gemalen¼ tl
-
paprikapoeder¼ tl
-
gedroogde chilivlokken (optioneel)1 snuifje
-
rauwe varkensworsten overlangs gehalveerd (zie tip)2
-
eieren Europese maat (63-73 g) (van kip)4
-
zeezout¼ tl
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
-
boter in blokjes gesneden15 g
-
halfvolle melk50 g
-
tarwebloem tortilla's volkoren4
-
verse korianderbladeren grof gehakt, voor de garnering2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
19 g
Calorieën
2147 kJ /
515 kcal
Vetten
31 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
lagere GI
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Karameltaart
3u. 50min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Vegan Brownies
2u. 40min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3u. 15min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Rudolphs Mocktail
30min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min