Apparaten en accessoires
Piadina uit Emilia Romagna
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
6 porties
Ingrediënten
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
2711 kJ /
648 kcal
Eiwitten
24.5 g
Koolhydraten
67 g
Vetten
33.2 g
Vezels
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza Margherita
2u. 10min
Minipizza’s
1u. 20min
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Tarte Tatin
2u.
Pierogi met vlees
1u.
Gefermenteerde rode uien
96u.
Dropijs
8u. 30min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Pistache Moelleux
30min