Apparaten en accessoires
Piadina uit Emilia Romagna
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
6 porties
Ingrediënten
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
2711 kJ /
648 kcal
Eiwitten
24.5 g
Koolhydraten
67 g
Vetten
33.2 g
Vezels
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Drie kaas pides
1u. 40min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Caipirinha van mango
5min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5u. 15min
Vastensoep
30min
Mojito
10min
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen