Apparaten en accessoires
Piadina uit Emilia Romagna
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
6 porties
Ingrediënten
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
2711 kJ /
648 kcal
Eiwitten
24.5 g
Koolhydraten
67 g
Vetten
33.2 g
Vezels
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Veggie regenboog pizza
Geen beoordelingen
Pierogi met vlees
1u.
Vloeibare custard
Geen beoordelingen
Aardbeien curryketchup
Geen beoordelingen
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Caipirinha van mango
5min
Pekingeend
45min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Eendenlever
33u.
Minipizza’s
1u. 20min