Piadina uit Emilia Romagna

Piadina uit Emilia Romagna

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
6 porties

Ingrediënten

Deeg
  • melk
    250 g
  • reuzel
    100 g
  • meel
    500 g
  • instantgist in poeder
    2 tl
  • zout (2 afgestreken theelepels)
    10 g
Vulling
  • Squacquerone kaas
    250 g
  • rucola
    100 g
  • zout
    1 snuifje
  • parmaham , in plakjes
    150 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Calorieën 2711 kJ / 648 kcal
Eiwitten 24.5 g
Koolhydraten 67 g
Vetten 33.2 g
Vezels 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...