Apparaten en accessoires
Piadina uit Emilia Romagna
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
6 porties
Ingrediënten
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
2711 kJ /
648 kcal
Eiwitten
24.5 g
Koolhydraten
67 g
Vetten
33.2 g
Vezels
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Geen beoordelingen
Scandinavische hamburger
4u. 10min
Fijngehakt rauw vlees
35min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Geen beoordelingen
Stracciatella drinkyoghurt
12u.
Gemengde bessen taartjes
Geen beoordelingen
Pommes Dauphine
1u. 40min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5u. 15min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min
Thaise burgers
35min