Apparaten en accessoires
Brioche
Voorbereiding. 20min
Totaal 5u.
16 sneetjes
Ingrediënten
-
melk20 g
-
2 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld20 g
-
broodmeel plus iets extra voor het bestuiven350 g
-
eieren4
-
suiker60 - 100 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken gesneden170 g
-
boter om in te vetten
-
eierdooier licht geklopt, voor het glaceren1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
5 g
Calorieën
836 kJ /
200 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Speltbrood
Geen beoordelingen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1u. 15min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Melkbrood
2u. 20min
Glühwein
15min
Verse pasta zonder eieren
Geen beoordelingen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5u.
Abrikozenlikeur
30min
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Geen beoordelingen
Basisrecept Brood
3u.