Apparaten en accessoires
Brioche
Voorbereiding. 20min
Totaal 5u.
16 sneetjes
Ingrediënten
-
melk20 g
-
2 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld20 g
-
broodmeel plus iets extra voor het bestuiven350 g
-
eieren4
-
suiker60 - 100 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken gesneden170 g
-
boter om in te vetten
-
eierdooier licht geklopt, voor het glaceren1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
5 g
Calorieën
836 kJ /
200 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Chocolade babka
3u.
Vegan citroen en zwarte thee taart
1u. 30min
Crème karamel (flan)
5u. 30min
Snel bladerdeeg
1u. 20min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen
Halloween broodjes
Geen beoordelingen
Basis brooddeeg
5min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5u.
Glutenvrij Brood
3u. 20min
Turkse flatbreads
2u. 10min
Melkbrood
2u. 20min