Apparaten en accessoires
Brioche
Voorbereiding. 20min
Totaal 5u.
16 sneetjes
Ingrediënten
-
melk20 g
-
2 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld20 g
-
broodmeel plus iets extra voor het bestuiven350 g
-
eieren4
-
suiker60 - 100 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken gesneden170 g
-
boter om in te vetten
-
eierdooier licht geklopt, voor het glaceren1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
5 g
Calorieën
836 kJ /
200 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chicago deep dish-pizza
Geen beoordelingen
Regenboog Veggie Pizza
Geen beoordelingen
Pulled barbecue jackfruit
25min
Mochi's met sesamvulling
50min
Duitse brunch
1u. 15min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9u. 20min
Driekoningentaart met hazelnoten
Geen beoordelingen
Baba met rum
Geen beoordelingen
Boerenbrood
2u.
Speltbrood
1u. 45min
Melkbrood
2u. 20min
Baguette / Stokbrood
3u. 45min