Apparaten en accessoires
Brioche
Voorbereiding. 20min
Totaal 5u.
16 sneetjes
Ingrediënten
-
melk20 g
-
2 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld20 g
-
broodmeel plus iets extra voor het bestuiven350 g
-
eieren4
-
suiker60 - 100 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken gesneden170 g
-
boter om in te vetten
-
eierdooier licht geklopt, voor het glaceren1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
5 g
Calorieën
836 kJ /
200 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Profiteroles
2u.
Melkbrood
2u. 20min
Amarant cacao balletjes
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1u. 15min
Crème karamel (flan)
5u. 30min
Hartenbroodjes
1u.
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2u. 10min
Abrikozenlikeur
30min
Gestoomde broodjes
2u. 10min
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24u. 30min
Boerenbrood
2u.