
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olie om in te vetten
- bloem om te bewerken
-
100
g donkere chocolade 85%, in stukken
of 100 g donkere chocolade 70%, in stukken - 200 g verse champignons de Paris, gehalveerd
- 120 g melk
-
80
g olie
of 80 g boter in stukken - 1 tl oploskoffie (optioneel)
- 90 - 110 g suiker
- 1 tl vanillearoma
- 2 eieren
- 120 g patisserie bloem (zie variatie)
- 30 g ongezoete cacaopoeder
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 195.2 kcal / 816.9 kJ
- Eiwitten
- 4 g
- Vetten
- 12 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vezels
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Natrium
- 153.8 mg