Apparaten en accessoires
Asperges en prosciutto cannoli
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
12 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
boter diepgevroren, in stukken100 g
-
bloem en meer om het deeg te bewerken100 g
-
water koud45 g
-
zout1 snuifje
-
melk20 g
-
sesamzaad1 el
Vulling
-
groene asperges in de lengte gehalveerd indien nodig8
-
water500 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Afwerking
-
mosterd30 g
-
gedroogde ham (prosciutto)8 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
610 kJ /
146 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
8.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groene bron
10min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoentaart
1u. 30min
Zijden tofu cheesecake
Geen beoordelingen
Bijentaart met glazuur
1u. 25min
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Nougat-koekjes
Geen beoordelingen
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Gezouten-Karamelijs
14u.