Apparaten en accessoires
Asperges en prosciutto cannoli
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
12 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
boter diepgevroren, in stukken100 g
-
bloem en meer om het deeg te bewerken100 g
-
water koud45 g
-
zout1 snuifje
-
melk20 g
-
sesamzaad1 el
Vulling
-
groene asperges in de lengte gehalveerd indien nodig8
-
water500 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Afwerking
-
mosterd30 g
-
gedroogde ham (prosciutto)8 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
610 kJ /
146 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
8.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Geen beoordelingen
Kruiden- en citroenzout
1u.
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
Asperge-watermeloen salade
40min
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Ananaspakketjes
1u.
Russische rode bietensalade
1u. 10min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Hartige taart met savooiekool
1u. 30min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Kerstman macarons
3u. 20min