Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 100 g boter, diepgevroren, in stukken
- 100 g bloem, en meer om het deeg te bewerken
- 45 g water, koud
- 1 snuifje zout
- 20 g melk
- 1 el sesamzaad
Vulling
- 8 groene asperges, in de lengte gehalveerd indien nodig
- 500 g water
- ½ sjalot
- 20 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
Afwerking
- 30 g mosterd
- 8 sneetjes gedroogde ham (prosciutto)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 610 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Geen beoordelingen
Klassieke sabayon
15min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Baba met rum
Geen beoordelingen
Abrikozenlikeur
30min
Vitello tonnato
13 Std.
Bessenmousse
4 Std. 50 Min