Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 100 g boter, diepgevroren, in stukken
- 100 g bloem, en meer om het deeg te bewerken
- 45 g water, koud
- 1 snuifje zout
- 20 g melk
- 1 el sesamzaad
Vulling
- 8 groene asperges, in de lengte gehalveerd indien nodig
- 500 g water
- ½ sjalot
- 20 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
Afwerking
- 30 g mosterd
- 8 sneetjes gedroogde ham (prosciutto)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 610 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Haver horchata
Geen beoordelingen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Paneer tikka pizza
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15 min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 godz. 20 min
Warme chocolademelk op een stokje
1 godz. 20 min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 godz. 10 min
Dunne grissini
Geen beoordelingen
Gemalen ijs
5 Min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1h 45min
Traditionele vruchtenjam
55min