Apparaten en accessoires
Asperges en prosciutto cannoli
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
12 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
boter diepgevroren, in stukken100 g
-
bloem en meer om het deeg te bewerken100 g
-
water koud45 g
-
zout1 snuifje
-
melk20 g
-
sesamzaad1 el
Vulling
-
groene asperges in de lengte gehalveerd indien nodig8
-
water500 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Afwerking
-
mosterd30 g
-
gedroogde ham (prosciutto)8 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
610 kJ /
146 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
8.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groene bron
10 Min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Rugelach met pistache-halva
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Zijden tofu cheesecake
Keine Bewertungen
Bijentaart met glazuur
1 Std. 25 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Nougat-koekjes
Keine Bewertungen
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Gezouten-Karamelijs
14 Std.