Apparaten en accessoires
Asperges en prosciutto cannoli
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
12 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
boter diepgevroren, in stukken100 g
-
bloem en meer om het deeg te bewerken100 g
-
water koud45 g
-
zout1 snuifje
-
melk20 g
-
sesamzaad1 el
Vulling
-
groene asperges in de lengte gehalveerd indien nodig8
-
water500 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Afwerking
-
mosterd30 g
-
gedroogde ham (prosciutto)8 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
610 kJ /
146 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
8.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pistache Kunafa Brownie
Geen beoordelingen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Zwarte woud taart met amarena kersen
5u.
Cava Cocktail Surprise
4u. 10min
Mai tai
10min
Gemengde bessen taartjes
Geen beoordelingen
Aardbeienmojito
10min
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Sate Ayam
1u. 30min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min