
Apparaten en accessoires
Asperges en prosciutto cannoli
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
12 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
boter diepgevroren, in stukken100 g
-
bloem en meer om het deeg te bewerken100 g
-
water koud45 g
-
zout1 snuifje
-
melk20 g
-
sesamzaad1 el
Vulling
-
groene asperges in de lengte gehalveerd indien nodig8
-
water500 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Afwerking
-
mosterd30 g
-
gedroogde ham (prosciutto)8 sneetjes
Voeding per 1 stuk
Calorieën
146 kcal /
610 kJ
Eiwitten
3.7 g
Vetten
10.7 g
Koolhydraten
8.6 g
Vezels
0.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hugo spritz
25u. 10min
Vegan challah brood
2u. 30min
Vegan citroen en zwarte thee taart
Geen beoordelingen
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Gember schillen
Geen beoordelingen
Met frambozen doordrenkte azijn
Geen beoordelingen
Worstmummies
Geen beoordelingen
Confituur van ananas en gember
40min
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Granaatappel Mojito
10min
Mangochutney
1u. 20min