Apparaten en accessoires
Tarte Tatin
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
boter om in te vetten
-
bloem150 g
-
koud water50 g
-
zout1 snuifje
Karamel
-
zachte bruine basterdsuiker150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water1030 g
-
citroensap1 theelepel
-
kookappels (bv. Golden, Reine des Reinettes, Braeburn of Boskoop)8 - 9
-
azijn1 eetlepel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
11 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
1522 kJ /
364 kcal
Vetten
18 g
Vezels
28 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Geen beoordelingen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Inktvis "à Lagareiro"
Geen beoordelingen
Hummus
5min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Zijden tofu cheesecake
Geen beoordelingen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Geen beoordelingen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1u. 45min
Crème anglaise
15min