Apparaten en accessoires
Tarte Tatin
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
boter om in te vetten
-
bloem150 g
-
koud water50 g
-
zout1 snuifje
Karamel
-
zachte bruine basterdsuiker150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water1030 g
-
citroensap1 theelepel
-
kookappels (bv. Golden, Reine des Reinettes, Braeburn of Boskoop)8 - 9
-
azijn1 eetlepel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
11 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
1522 kJ /
364 kcal
Vetten
18 g
Vezels
28 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Geen beoordelingen
Mosselen Marinière
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1u. 15min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Geen beoordelingen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Geen beoordelingen
Salmorejo
Geen beoordelingen
Pistache Crème Brûlée
3u. 20min