Apparaten en accessoires
Tarte Tatin
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
boter om in te vetten
-
bloem150 g
-
koud water50 g
-
zout1 snuifje
Karamel
-
zachte bruine basterdsuiker150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water1030 g
-
citroensap1 theelepel
-
kookappels (bv. Golden, Reine des Reinettes, Braeburn of Boskoop)8 - 9
-
azijn1 eetlepel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
11 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
1522 kJ /
364 kcal
Vetten
18 g
Vezels
28 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
No ratings
Salade van Rode Biet en Aardbei
No ratings
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
No ratings
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
No ratings
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
No ratings
Geode cake
No ratings
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 h
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
No ratings
Sunrise smoothie
10 min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
No ratings
IJs van Mango en Passievrucht
No ratings
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 h 30 min