
Apparaten en accessoires
Pommes Dauphine
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
8 porties
Ingrediënten
Aardappelpuree
-
water1000 g
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)800 g
-
gezouten boter in blokjes75 g
Soezendeeg
-
water115 g
-
gezouten boter in blokjes25 g
-
zout¼ tl
-
bloem80 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
Bakken
-
eierdooiers medium3
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Voeding per 1 portie
Calorieën
58.4 kcal /
244.2 kJ
Eiwitten
1.1 g
Vetten
3.2 g
Koolhydraten
6.4 g
Vezels
0.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux