Apparaten en accessoires
Pommes Dauphine
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
8 porties
Ingrediënten
Aardappelpuree
-
water1000 g
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)800 g
-
gezouten boter in blokjes75 g
Soezendeeg
-
water115 g
-
gezouten boter in blokjes25 g
-
zout¼ tl
-
bloem80 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
Bakken
-
eierdooiers medium3
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
244.2 kJ /
58.4 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
6.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Tzatziki
20min
Driegangen maaltijd voor twee
1u. 15min
Vleesbouillonpasta
45min
Heksenvingerkoekjes
2u.
350 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Eendenlever
33u.
Mojito
10min
Choronsaus
20min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min