
Apparaten en accessoires
Pommes Dauphine
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
8 porties
Ingrediënten
Aardappelpuree
-
water1000 g
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)800 g
-
gezouten boter in blokjes75 g
Soezendeeg
-
water115 g
-
gezouten boter in blokjes25 g
-
zout¼ tl
-
bloem80 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
Bakken
-
eierdooiers medium3
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Calorieën
58.4 kcal /
244.2 kJ
Eiwitten
1.1 g
Vetten
3.2 g
Koolhydraten
6.4 g
Vezels
0.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Geen beoordelingen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Geen beoordelingen
Regenboog Veggie Pizza
Geen beoordelingen
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Geen beoordelingen
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Speculoos druiven tiramisu
1u.
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9u. 20min
Baba met rum
Geen beoordelingen
Hazelnootbavarois
6u. 40min
Portugees brood (Pão de água)
3u. 30min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Geen beoordelingen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Geen beoordelingen