Apparaten en accessoires
Pommes Dauphine
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
8 porties
Ingrediënten
Aardappelpuree
-
water1000 g
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)800 g
-
gezouten boter in blokjes75 g
Soezendeeg
-
water115 g
-
gezouten boter in blokjes25 g
-
zout¼ tl
-
bloem80 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
Bakken
-
eierdooiers medium3
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
244.2 kJ /
58.4 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
6.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Drijvende eilandjes
40min
Chocoladetruffels
2u. 45min
Peperkoek met Honing
Geen beoordelingen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Soezendeeg
2u.
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Bessenlikeur
30min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Bellini cocktail
5min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Geen beoordelingen