Apparaten en accessoires
Pommes Dauphine
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
8 porties
Ingrediënten
Aardappelpuree
-
water1000 g
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)800 g
-
gezouten boter in blokjes75 g
Soezendeeg
-
water115 g
-
gezouten boter in blokjes25 g
-
zout¼ tl
-
bloem80 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
Bakken
-
eierdooiers medium3
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
244.2 kJ /
58.4 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
6.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vitello tonnato
13u.
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Geen beoordelingen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Geen beoordelingen
Vanille Yoghurt
Geen beoordelingen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met pompoen
Geen beoordelingen
Caipirinha van mango
5min
Vier kazen flatbread om te delen
40min
Peergelei
10u.
Panna cotta
6u. 15min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.
Vruchtensaus (coulis)
10min