Apparaten en accessoires
Pommes Dauphine
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
8 porties
Ingrediënten
Aardappelpuree
-
water1000 g
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)800 g
-
gezouten boter in blokjes75 g
Soezendeeg
-
water115 g
-
gezouten boter in blokjes25 g
-
zout¼ tl
-
bloem80 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
Bakken
-
eierdooiers medium3
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
244.2 kJ /
58.4 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
6.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Profiteroles
2u.
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Pisco sour
10min
Ciabattabroodjes
3u. 30min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1u. 40min
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Kippenbouillon met broodknoedels
1u. 5min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Pizzarolletjes met worst
1u. 20min
Vanille-ijs
12u.