Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g water
- 1 tl zout
-
1 ½
volle tl groentebouillonpasta
of 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 snuifje suiker
- 500 g asperges, groen (onderste derde geschild) of wit (geschild)
- 7 gelatineblaadjes
- 20 g boter
- 250 g gepelde langoustines, gekookt
- 2 snuifjes gemalen peper
- 1 teentje knoflook
-
2
bossen verse dille, geplukt
of verse kervel, enkel de bladeren - 2 el verse bieslook, in stukken
- 250 g zure room, 10% vet
- 300 g volle yoghurt
- 30 g citroensap
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 365 kJ / 88 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Lasagnerolletjes
Geen beoordelingen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Naan (Hindoe brood)
2h
Scones met frambozenboter
25 min
Driekoningentaart met hazelnoten
Geen beoordelingen
Cheesecake likeur
10min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Asperge-watermeloen salade
40 min
Vitello tonnato
13 Std.