Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g water
- 1 tl zout
-
1 ½
volle tl groentebouillonpasta
of 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 snuifje suiker
- 500 g asperges, groen (onderste derde geschild) of wit (geschild)
- 7 gelatineblaadjes
- 20 g boter
- 250 g gepelde langoustines, gekookt
- 2 snuifjes gemalen peper
- 1 teentje knoflook
-
2
bossen verse dille, geplukt
of verse kervel, enkel de bladeren - 2 el verse bieslook, in stukken
- 250 g zure room, 10% vet
- 300 g volle yoghurt
- 30 g citroensap
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 365 kJ / 88 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
Hummus
Geen beoordelingen
Roze pompelmoes en rode bessensap
Geen beoordelingen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Bevroren veenbessen margarita
5 Min
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min