Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g water
- 1 tl zout
-
1 ½
volle tl groentebouillonpasta
of 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 snuifje suiker
- 500 g asperges, groen (onderste derde geschild) of wit (geschild)
- 7 gelatineblaadjes
- 20 g boter
- 250 g gepelde langoustines, gekookt
- 2 snuifjes gemalen peper
- 1 teentje knoflook
-
2
bossen verse dille, geplukt
of verse kervel, enkel de bladeren - 2 el verse bieslook, in stukken
- 250 g zure room, 10% vet
- 300 g volle yoghurt
- 30 g citroensap
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 365 kJ / 88 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Yoghurt met kokosmelk
15 Std.
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Kippennoedelsoep
1sa 35 dk
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Geen beoordelingen
Rode bieten smoothie bowl
Geen beoordelingen
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Hazelnootbavarois
6 godz. 40 min