Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bos verse bladpeterselie, enkel de bladeren
- 80 g Emmental, in stukken
- 500 g water
- 1 tl zout
- 700 g aardappelen, klein, goed gewassen
- 1200 g asperges, geschild, mogelijk half wit - half groen
- 200 g melk, 1,5% vet
- 150 g crème fraîche, 15% v.g
- 3 eieren
- ¼ tl gemalen witte peper
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1650 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 7.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Kleine aspergeflans
55 Min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Geen beoordelingen
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Sojabolognese
40min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min