
Apparaten en accessoires
Asperge ovenschotel
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Voeding per 1 portie
Calorieën
395 kcal /
1650 kJ
Eiwitten
23 g
Vetten
18 g
Koolhydraten
34 g
Vezels
7.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Confituur van ananas en gember
40min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Runderragout met aardappelen
1u. 10min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Asperge-watermeloen salade
40min
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min