Apparaten en accessoires
Asperge ovenschotel
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
23 g
Calorieën
1650 kJ /
395 kcal
Vetten
18 g
Vezels
7.8 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Peren in rode wijn
5u.
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Aspergesoep met citroen
55min
Frittata met gestoomde aardappelen
1u. 15min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Kippenbouillon met broodknoedels
1u. 5min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Kip in perziksaus
40min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Confituur van ananas en gember
40min