Asperge ovenschotel

Asperge ovenschotel

3.3 10 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties

Ingrediënten

  • verse bladpeterselie enkel de bladeren
    ½ bos
  • Emmental in stukken
    80 g
  • water
    500 g
  • zout
    1 tl
  • aardappelen klein, goed gewassen
    700 g
  • asperges geschild, mogelijk half wit - half groen
    1200 g
  • melk 1,5% vet
    200 g
  • crème fraîche, 15% v.g
    150 g
  • eieren
    3
  • gemalen witte peper
    ¼ tl
  • gemalen nootmuskaat
    2 snuifjes

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portie

Eiwitten 23 g
Calorieën 1650 kJ / 395 kcal
Vetten 18 g
Vezels 7.8 g
Koolhydraten 34 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...