Apparaten en accessoires
Asperge ovenschotel
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
23 g
Calorieën
1650 kJ /
395 kcal
Vetten
18 g
Vezels
7.8 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ovenschotel van aardappelen
1u. 30min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8u. 45min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Aardbeien curryketchup
Geen beoordelingen
Spinazierisotto met asperges
40min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Erwten met ham
25min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min