Apparaten en accessoires
Asperge ovenschotel
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
23 g
Calorieën
1650 kJ /
395 kcal
Vetten
18 g
Vezels
7.8 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8sa 45 dk
Custard
15 dk
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 dk
Gerookte zalm sneetjes
Değerlendirme yok
Asperges en prosciutto cannoli
Değerlendirme yok
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Değerlendirme yok
Courgetteomelet
40 dk
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1sa
Balletjes in Spaanse saus
55 dk
Vislasagne met asperges en prei
1sa 30 dk
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Değerlendirme yok
Kip- en aspergetaartjes
1sa 35 dk