
Apparaten en accessoires
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterseliebladeren10 g
-
verse korianderbladeren10 g
-
eieren4
-
melk80 g
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
zout1 ½ tl
-
water1100 g
-
gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selderij), in stuken (2 cm)350 g
-
kippenvleugels600 g
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
stokbrood om op te dienen
Voeding per 1 portie
Calorieën
407.6 kcal /
1705.4 kJ
Eiwitten
34.8 g
Vetten
25 g
Koolhydraten
10.1 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
8 g
Natrium
1268.7 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Boost uw immuniteit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Romige courgettensoep
25min
Lasagne bolognese
2u. 30min
Appel-notenbrood
1u. 25min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1u. 30min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Chilli con carne
35min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Aardappelgoulash
1u.
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2u.
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen
Gembersoep met rode paprika
50min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min