Apparaten en accessoires
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
2 porties
Ingrediënten
Pastinaak en anijs puree
-
melk150 g
-
Pastis10 g
-
pastinaak in stukken350 g
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak3 snuifjes
Zeetong in granaatappelboter
-
zeetongfilet300 g
-
zout2 snuifjes
-
sjalotten75 g
-
granaatappels3
-
granaatappelsap100 g
-
halfgezouten boter in kleine stukken70 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
32.5 g
Calorieën
3046 kJ /
728 kcal
Vetten
33 g
Koolhydraten
71 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Vichyssoise met pasta
35min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Bearnaisesaus
15min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min