Apparaten en accessoires
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
2 porties
Ingrediënten
Pastinaak en anijs puree
-
melk150 g
-
Pastis10 g
-
pastinaak in stukken350 g
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak3 snuifjes
Zeetong in granaatappelboter
-
zeetongfilet300 g
-
zout2 snuifjes
-
sjalotten75 g
-
granaatappels3
-
granaatappelsap100 g
-
halfgezouten boter in kleine stukken70 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
32.5 g
Calorieën
3046 kJ /
728 kcal
Vetten
33 g
Koolhydraten
71 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1u. 10min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5u. 30min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Sinaasappelconfituur met Campari
1u. 35min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Geen beoordelingen
Advocaat
10min