Compatibele versies
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastinaak en anijs puree
- 150 g melk
- 10 g Pastis
- 350 g pastinaak, in stukken
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 1 snuifje zout, naar eigen smaak
- 3 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
Zeetong in granaatappelboter
- 300 g zeetongfilet
- 2 snuifjes zout
- 75 g sjalotten
- 3 granaatappels
- 100 g granaatappelsap
- 70 g halfgezouten boter, in kleine stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3046 kJ / 728 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Vichyssoise met pasta
35 Min
Bananen powerballs
15 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min
Suikervrij bananenbrood
1 Std. 15 Min
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Fruitkroon
Keine Bewertungen
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 Std. 5 Min
Flan van asperges met zeetong
Keine Bewertungen