Compatibele versies
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastinaak en anijs puree
- 150 g melk
- 10 g Pastis
- 350 g pastinaak, in stukken
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 1 snuifje zout, naar eigen smaak
- 3 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
Zeetong in granaatappelboter
- 300 g zeetongfilet
- 2 snuifjes zout
- 75 g sjalotten
- 3 granaatappels
- 100 g granaatappelsap
- 70 g halfgezouten boter, in kleine stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3046 kJ / 728 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Charoset
15min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Forelmousse
5min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Hummus van rode biet
10min