Apparaten en accessoires
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
2 porties
Ingrediënten
Pastinaak en anijs puree
-
melk150 g
-
Pastis10 g
-
pastinaak in stukken350 g
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak3 snuifjes
Zeetong in granaatappelboter
-
zeetongfilet300 g
-
zout2 snuifjes
-
sjalotten75 g
-
granaatappels3
-
granaatappelsap100 g
-
halfgezouten boter in kleine stukken70 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
32.5 g
Calorieën
3046 kJ /
728 kcal
Vetten
33 g
Koolhydraten
71 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Keine Bewertungen
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
Gerookte zalm sneetjes
Keine Bewertungen
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1 Std. 20 Min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 Min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min