
Compatibele versies
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastinaak en anijs puree
- 150 g melk
- 10 g Pastis
- 350 g pastinaak in stukken
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 1 snuifje zout naar eigen smaak
- 3 snuifjes gemalen peper naar eigen smaak
Zeetong in granaatappelboter
- 300 g zeetongfilet
- 2 snuifjes zout
- 75 g sjalotten
- 3 granaatappels
- 100 g granaatappelsap
- 70 g halfgezouten boter in kleine stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 728 kcal / 3046 kJ
- Eiwitten
- 32.5 g
- Vetten
- 33 g
- Koolhydraten
- 71 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse van tonijn
10min
Chocolade rijstpudding
1u. 5min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1u. 10min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Krokante olijven
1u. 30min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Boterhammen met spinazie pesto
1u. 55min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Zachte wortelsoep met venkel
40min