Apparaten en accessoires
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
2 porties
Ingrediënten
Pastinaak en anijs puree
-
melk150 g
-
Pastis10 g
-
pastinaak in stukken350 g
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak3 snuifjes
Zeetong in granaatappelboter
-
zeetongfilet300 g
-
zout2 snuifjes
-
sjalotten75 g
-
granaatappels3
-
granaatappelsap100 g
-
halfgezouten boter in kleine stukken70 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
32.5 g
Calorieën
3046 kJ /
728 kcal
Vetten
33 g
Koolhydraten
71 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Chocolade rijstpudding
1u. 5min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Broccolisoep
15min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Krokante olijven
1u. 30min
Vinaigrette van paprika's
Geen beoordelingen
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min