Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree

Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
2 porties

Ingrediënten

Pastinaak en anijs puree
  • melk
    150 g
  • Pastis
    10 g
  • pastinaak in stukken
    350 g
  • kruidnagel
    1
  • steranijs
    1
  • zout naar eigen smaak
    1 snuifje
  • gemalen peper naar eigen smaak
    3 snuifjes
Zeetong in granaatappelboter
  • zeetongfilet
    300 g
  • zout
    2 snuifjes
  • sjalotten
    75 g
  • granaatappels
    3
  • granaatappelsap
    100 g
  • halfgezouten boter in kleine stukken
    70 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Eiwitten 32.5 g
Calorieën 3046 kJ / 728 kcal
Vetten 33 g
Koolhydraten 71 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...