Compatibele versies
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastinaak en anijs puree
- 150 g melk
- 10 g Pastis
- 350 g pastinaak, in stukken
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 1 snuifje zout, naar eigen smaak
- 3 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
Zeetong in granaatappelboter
- 300 g zeetongfilet
- 2 snuifjes zout
- 75 g sjalotten
- 3 granaatappels
- 100 g granaatappelsap
- 70 g halfgezouten boter, in kleine stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3046 kJ / 728 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
200 g ui fruiten
20 min
Gegrilde kaas met champignons
Geen beoordelingen
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 Std. 10 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 min
Kruiden en Cashew dip
8h 10min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Spinazierisotto met asperges
40 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min