Apparaten en accessoires
Ravioli van sternoten met champagnesaus
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
Raviolideeg
-
bloem voor pasta200 g
-
eieren2
-
olijfolie1 el
Vulling
-
verse peterselie plus voor de garnering2 takjes
-
Parmezaanse kaas40 g
-
gepelde walnoten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
peren in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
zongedroogde tomaten doormidden gesneden20 g
-
ricotta150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Saus
-
teentje knoflook1
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
1 tl maïszetmeelbloem1 tl
-
groentebouillon180 g
-
Champagne200 g
-
room, 25% v.g20 g
-
zout1 - 2 tl
-
water1300 g
-
grenadine20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 4 porties
Natrium
4487.4 mg
Eiwitten
89.3 g
Calorieën
11769.9 kJ /
2813.1 kcal
Vetten
161.2 g
Vezels
23.3 g
Verzadigd vet
60.3 g
Koolhydraten
233.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gegratineerde coquilles
25 Min
Appeltaart
Keine Bewertungen
Flammekuchen
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 Std. 20 Min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Keine Bewertungen
Bellini cocktail
5 Min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Gevulde kalkoenborst
Keine Bewertungen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 Min
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen