Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Raviolideeg
- 200 g bloem voor pasta
- 2 eieren
- 1 el olijfolie
Vulling
- 2 takjes verse peterselie, plus voor de garnering
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g gepelde walnoten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g peren in blokjes gesneden (1 cm)
- 20 g zongedroogde tomaten doormidden gesneden
- 150 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
Saus
- 1 teentje knoflook
- 30 g sjalot
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
1
tl bloem
of 1 tl maïszetmeel - 180 g groentebouillon
- 200 g Champagne
- 20 g room, 25% v.g
- 1 - 2 tl zout
- 1300 g water
- 20 g grenadine
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 11769.9 kJ / 2813.1 kcal
- Eiwitten
- 89.3 g
- Koolhydraten
- 233.2 g
- Vetten
- 161.2 g
- Verzadigd vet
- 60.3 g
- Vezels
- 23.3 g
- Natrium
- 4487.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gegratineerde coquilles
25 Min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2hod. 10min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Piña Colada sorbet
30 Min
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 godz. 15 min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 godz.
Fruitige saladedressing
5 Min