
Apparaten en accessoires
Ravioli van sternoten met champagnesaus
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
Raviolideeg
-
bloem voor pasta200 g
-
eieren2
-
olijfolie1 el
Vulling
-
verse peterselie plus voor de garnering2 takjes
-
Parmezaanse kaas40 g
-
gepelde walnoten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
peren in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
zongedroogde tomaten doormidden gesneden20 g
-
ricotta150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Saus
-
teentje knoflook1
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
bloem1 tl
-
groentebouillon180 g
-
Champagne200 g
-
room, 25% v.g20 g
-
zout1 - 2 tl
-
water1300 g
-
grenadine20 g
Voeding per 4 porties
Calorieën
2813.1 kcal /
11769.9 kJ
Eiwitten
89.3 g
Vetten
161.2 g
Koolhydraten
233.2 g
Vezels
23.3 g
Verzadigd vet
60.3 g
Natrium
4487.4 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Virgin appel cider old fashioned
Geen beoordelingen
Mango, banaan en bosbessenpuree
Geen beoordelingen
Mochi's met sesamvulling
50min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Geen beoordelingen
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14u. 20min
Steak Stroganoff
45min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2u. 50min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min