
Apparaten en accessoires
Ravioli van sternoten met champagnesaus
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
Raviolideeg
-
bloem voor pasta200 g
-
eieren2
-
olijfolie1 el
Vulling
-
verse peterselie plus voor de garnering2 takjes
-
Parmezaanse kaas40 g
-
gepelde walnoten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
peren in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
zongedroogde tomaten doormidden gesneden20 g
-
ricotta150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Saus
-
teentje knoflook1
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
bloem1 tl
-
groentebouillon180 g
-
Champagne200 g
-
room, 25% v.g20 g
-
zout1 - 2 tl
-
water1300 g
-
grenadine20 g
Voeding per 4 porties
Calorieën
2813.1 kcal /
11769.9 kJ
Eiwitten
89.3 g
Vetten
161.2 g
Koolhydraten
233.2 g
Vezels
23.3 g
Verzadigd vet
60.3 g
Natrium
4487.4 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux