Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus

Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus

5.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties

Ingrediënten

Asperges en aardappelen
  • water
    600 g
  • zout
    1 tl
  • suiker
    1 snuifje
  • boter (optioneel)
    5 g
  • aardappelen klein of in stukken (zie tip)
    700 - 750 g
  • asperges (wit of groen)
    1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
  • water
    20 - 40 g
  • citroensap
    10 - 20 g
  • boter
    175 - 350 g
  • eierdooiers
    4 - 8
  • zout
    ½ tl
  • gemalen peper
    1 - 2 snuifje

Voeding per 1 portie

Calorieën 698 kcal / 2919 kJ
Eiwitten 11.3 g
Vetten 58.5 g
Koolhydraten 29.5 g
Vezels 6.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...