Apparaten en accessoires
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (optioneel)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
2919 kJ /
698 kcal
Vetten
58.5 g
Vezels
6.5 g
Koolhydraten
29.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 Min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Asperges en prosciutto cannoli
Keine Bewertungen
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.