Apparaten en accessoires
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (optioneel)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
2919 kJ /
698 kcal
Vetten
58.5 g
Vezels
6.5 g
Koolhydraten
29.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 Min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Keine Bewertungen
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 Std. 30 Min
Dadel- en Haverdrank
20 Min
Blauwe bessen Jam
Keine Bewertungen
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 Std. 10 Min
Boterhammen met spinazie pesto
1 Std. 55 Min
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min