Apparaten en accessoires
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (optioneel)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
2919 kJ /
698 kcal
Vetten
58.5 g
Vezels
6.5 g
Koolhydraten
29.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Slowcooken kalfsstoofpot
2u. 10min
Rode kool met appel
1u. 10min
Kip Fricassee met Asperges
1u.
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1u.
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Aardappel- en spruitjespuree
40min