Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Asperges en aardappelen
- 600 g water
- 1 tl zout
- 1 snuifje suiker
- 5 g boter (optioneel)
- 700 - 750 g aardappelen, klein of in stukken (zie tip)
- 1000 - 1500 g asperges (wit of groen)
Hollandaisesaus
- 20 - 40 g water
- 10 - 20 g citroensap
- 175 - 350 g boter
- 4 - 8 eierdooiers
- ½ tl zout
- 1 - 2 snuifje gemalen peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2919 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 58.5 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rode kool met appel
1 godz. 10 min
Bolognesesaus
1h 15min
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Keine Bewertungen
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 Min
Rabarber en gember gin fizz
336 Std. 10 Min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Spaghetti carbonara
30 Min
Keftedes (gehaktballen)
Keine Bewertungen
Roodbruin gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min