
Apparaten en accessoires
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (optioneel)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Voeding per 1 portie
Calorieën
698 kcal /
2919 kJ
Eiwitten
11.3 g
Vetten
58.5 g
Koolhydraten
29.5 g
Vezels
6.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
Keine Bewertungen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 Min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 Std. 40 Min
Portugees crème brûlée
25 Min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
Omelet met gehakt
1 Std. 10 Min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Broccoli-ham omelet
35 Min