Apparaten en accessoires
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (optioneel)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
2919 kJ /
698 kcal
Vetten
58.5 g
Vezels
6.5 g
Koolhydraten
29.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Knapperig brood
Geen beoordelingen
Pad Thai
45min
Lolly's met aardbeien
Geen beoordelingen
Hollandaise saus
Geen beoordelingen
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2u. 50min
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Gegratineerde coquilles
25min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen