Quenelles met waterkerssaus
TM5 TM6

Quenelles met waterkerssaus

4.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

Quenelles

  • 375 g witte visfilet, zonder vel, in stukken
  • 1 tl zout
  • ¼ tl gemalen witte peper
  • ½ tl gemalen nootmuskaat
  • 100 g ongezouten boter, in blokjes

Panade

  • 30 g ongezouten boter, in blokjes
  • 100 g melk
  • 50 g bloem
  • 1 ei, medium (53-63 g)
  • 1 eierdooier
  • 2 eiwitten
  • 600 g water

Saus

  • 1 el maïzena (zetmeel)
  • 100 g lichte room (ong. 18% vet)
  • 2 sjalotten, gehalveerd
  • 30 g boter, in blokjes
  • 150 g waterkers
  • 200 g water
  • 100 g volle yoghurt
  • 1 el kippenbouillonpasta
  • ½ citroen, enkel het sap
  • gemalen zwarte peper, naar smaak
  • waterkers, als garnering

Voeding
per 1 portie
Calorieën
2502 kJ / 598 kcal
Eiwitten
27 g
Koolhydraten
20 g
Vetten
46 g
Vezels
2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten