Apparaten en accessoires
Quenelles met waterkerssaus
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u. 45min
4 porties
Ingrediënten
Quenelles
-
witte visfilet, zonder vel in stukken375 g
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
ongezouten boter in blokjes100 g
Panade
-
ongezouten boter in blokjes30 g
-
melk100 g
-
bloem50 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
eierdooier1
-
eiwitten2
-
water600 g
Saus
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
-
sjalotten gehalveerd2
-
boter in blokjes30 g
-
waterkers150 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
water200 g
-
volle yoghurt100 g
-
citroen enkel het sap½
-
gemalen zwarte peper naar smaak
-
waterkers als garnering
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
2502 kJ /
598 kcal
Vetten
46 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 h 35 min
Groen gekleurde eieren
No ratings
Rabarber-munt cocktail
2 h
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 h 40 min
Appels met cidersabayon
No ratings
Kipfricassee
No ratings
Sinaasappelconfituur met Campari
1 h 35 min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 h 25 min
Bessenmousse
4 h 50 min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
No ratings
Boerenbrood
2 h
Confituur van ananas en gember
40 min