Apparaten en accessoires
Quenelles met waterkerssaus
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u. 45min
4 porties
Ingrediënten
Quenelles
-
witte visfilet, zonder vel in stukken375 g
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
ongezouten boter in blokjes100 g
Panade
-
ongezouten boter in blokjes30 g
-
melk100 g
-
bloem50 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
eierdooier1
-
eiwitten2
-
water600 g
Saus
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
-
sjalotten gehalveerd2
-
boter in blokjes30 g
-
waterkers150 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
water200 g
-
volle yoghurt100 g
-
citroen enkel het sap½
-
gemalen zwarte peper naar smaak
-
waterkers als garnering
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
2502 kJ /
598 kcal
Vetten
46 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Pas d’évaluation
Halloween-worstvingers
1h
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Pommes Dauphine
1h 40min
IJssandwich
Pas d’évaluation
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8h 10min
Mexicaanse kippensoep
40min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Pas d’évaluation