
Apparaten en accessoires
Quenelles met waterkerssaus
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u. 45min
4 porties
Ingrediënten
Quenelles
-
witte visfilet, zonder vel in stukken375 g
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
ongezouten boter in blokjes100 g
Panade
-
ongezouten boter in blokjes30 g
-
melk100 g
-
bloem50 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
eierdooier1
-
eiwitten2
-
water600 g
Saus
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
-
sjalotten gehalveerd2
-
boter in blokjes30 g
-
waterkers150 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
water200 g
-
volle yoghurt100 g
-
citroen enkel het sap½
-
gemalen zwarte peper naar smaak
-
waterkers als garnering
Voeding per 1 portie
Calorieën
598 kcal /
2502 kJ
Eiwitten
27 g
Vetten
46 g
Koolhydraten
20 g
Vezels
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 godz. 10 min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Brak ocen
Kleine carnaval beignets
Brak ocen
Bearnaisesaus
15 min
Minestrone
45 min
Kip- en aspergetaartjes
1 godz. 35 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 godz. 10 min
Koekjes met chocoladedragees
1 godz.
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 godz. 40 min
Aspergesoep met citroen
55 min
Béchamelsaus
15 min