Apparaten en accessoires
IJskroon van meringue en frambozen
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 10min
8 porties
Ingrediënten
-
frambozen500 g
-
poedersuiker40 g
-
Cointreau40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
meringueschuimpjes in stukken, en iets meer om af te werken90 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
1590 kJ /
380 kcal
Vetten
30.2 g
Koolhydraten
21.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savarin
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Geen beoordelingen
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Geen beoordelingen
Mochi's met sesamvulling
50min
Chocolade rijstpudding
1u. 5min
Met frambozen doordrenkte azijn
Geen beoordelingen
Tarte Tatin
2u.
Warme chocolademelk op een stokje
1u. 20min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1u.
Proteïnepudding
6u. 35min
Piña Colada sorbet
30min
Ovenburger
1u. 45min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Geen beoordelingen