Apparaten en accessoires
IJskroon van meringue en frambozen
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 10min
8 porties
Ingrediënten
-
frambozen500 g
-
poedersuiker40 g
-
Cointreau40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
meringueschuimpjes in stukken, en iets meer om af te werken90 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
1590 kJ /
380 kcal
Vetten
30.2 g
Koolhydraten
21.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savarin
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Karameltaart
3u. 50min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Geen beoordelingen
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Sushi donuts
50min
Aardbeien mille-feuille
5u.
Tiramisu
5u. 20min
Vanille-ijs sandwiches
13u. 25min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2u. 30min
Meringue spoken
12u. 25min
Soubisesaus
Geen beoordelingen
Karamel parfait
Geen beoordelingen
Napoleon hoedjes
Geen beoordelingen