Apparaten en accessoires
IJskroon van meringue en frambozen
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 10min
8 porties
Ingrediënten
-
frambozen500 g
-
poedersuiker40 g
-
Cointreau40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
meringueschuimpjes in stukken, en iets meer om af te werken90 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
1590 kJ /
380 kcal
Vetten
30.2 g
Koolhydraten
21.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savarin
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Knapperige koekjes
1u. 30min
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Geen beoordelingen
Crème pâtissière
15min
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Lookbrood met vegan kaas
Geen beoordelingen
Scandinavische hamburger
4u. 10min
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Slagroom
10min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9u. 15min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Ijs van chocolademousse
3u.
Victoria biscuit gebak
1u. 10min