Apparaten en accessoires
IJskroon van meringue en frambozen
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 10min
8 porties
Ingrediënten
-
frambozen500 g
-
poedersuiker40 g
-
Cointreau40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
meringueschuimpjes in stukken, en iets meer om af te werken90 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
1590 kJ /
380 kcal
Vetten
30.2 g
Koolhydraten
21.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savarin
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Karameltaart
3 godz. 50 min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Brak ocen
Pindakaas en koekjesijs
Brak ocen
Sushi donuts
50 min
Aardbeien mille-feuille
5 godz.
Tiramisu
5 godz. 20 min
Vanille-ijs sandwiches
13 godz. 25 min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 godz. 30 min
Meringue spoken
12 godz. 25 min
Soubisesaus
Brak ocen
Karamel parfait
Brak ocen
Napoleon hoedjes
Brak ocen