Compatibele versies
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzadeeg
- 120 g water
- 2 - 3 g verse gist
- ½ tl suiker
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 200 g broodbloem
- 1 tl zout
Pistache pesto
- 20 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
- 90 g pistachenoten
- ½ teentje knoflook (optioneel)
- 3 verse basilicumbladeren
- 40 g extra vergine olijfolie
Topping
- 80 g Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)
- 60 g mortadella, in plakjes
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2200.8 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 44.3 g
- Vetten
- 30.8 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 384.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato
13h
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1u. 30min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15 min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Lactosevrije luikse wafels
Geen beoordelingen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Flatbread met peer en geitenkaas
3u.
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Crème anglaise
15min
BBQ-saus
20min