Apparaten en accessoires
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 10min
4 stuks
Ingrediënten
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (optioneel)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
384.3 mg
Eiwitten
19.5 g
Calorieën
2200.8 kJ /
526 kcal
Vetten
30.8 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
44.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza 2.0
7 recepten
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Speculoos druiven tiramisu
1u.
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Geen beoordelingen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Geen beoordelingen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Geen beoordelingen
Gember schillen
Geen beoordelingen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Mini Fougasse
Geen beoordelingen
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Gyoza met kip en knoflook
45min
Amandelcake
50min
Klassieke sabayon
15min