Apparaten en accessoires
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 10min
4 stuks
Ingrediënten
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (optioneel)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
384.3 mg
Eiwitten
19.5 g
Calorieën
2200.8 kJ /
526 kcal
Vetten
30.8 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
44.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza 2.0
7 recepten
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tajine van lam met abrikozen en honing
1u. 30min
Vanille Yoghurt
Geen beoordelingen
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Tarte Tatin
2u.
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Geen beoordelingen
Vijfzaden energierepen
1u. 45min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5u. 30min
Pistache Crème Brûlée
3u. 20min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Geen beoordelingen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Geen beoordelingen