Apparaten en accessoires
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 10min
4 stuks
Ingrediënten
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (optioneel)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
384.3 mg
Eiwitten
19.5 g
Calorieën
2200.8 kJ /
526 kcal
Vetten
30.8 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
44.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza 2.0
7 recepten
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Roggebrood
Geen beoordelingen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Geen beoordelingen
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2u. 10min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2u. 10min
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min
Pompoensoep met room
35min