Apparaten en accessoires
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 30min
8 porties
Ingrediënten
-
gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)10 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 ½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¾ tl
-
runderlende (in één stuk)900 - 1000 g
-
water600 g
-
mozzarella in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
tomaten zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
verse basilicumbladeren in dunne plakjes (± 2 mm)20 g
-
extra vergine olijfolie4 el
-
verse bieslook en iets meer om af te werken20 g
-
vers gemalen peper¼ tl
-
zeezoutvlokken½ tl
-
water
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)5 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1067.3 mg
Eiwitten
29.8 g
Calorieën
1756.2 kJ /
419.7 kcal
Vetten
31.5 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
12.6 g
Koolhydraten
3.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Flatbread met peer en geitenkaas
3u.
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1u. 30min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Amandelbretzels
Geen beoordelingen
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Caipirinha van mango
5min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Kimchi mac&cheese
50min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3u.
Steak au Poivre
20min