Apparaten en accessoires
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 30min
8 porties
Ingrediënten
-
gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)10 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 ½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¾ tl
-
runderlende (in één stuk)900 - 1000 g
-
water600 g
-
mozzarella in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
tomaten zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
verse basilicumbladeren in dunne plakjes (± 2 mm)20 g
-
extra vergine olijfolie4 el
-
verse bieslook en iets meer om af te werken20 g
-
vers gemalen peper¼ tl
-
zeezoutvlokken½ tl
-
water
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)5 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1067.3 mg
Eiwitten
29.8 g
Calorieën
1756.2 kJ /
419.7 kcal
Vetten
31.5 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
12.6 g
Koolhydraten
3.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Geen beoordelingen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Geen beoordelingen
Margarita van komkommer en chilipeper
Geen beoordelingen
Mini panettone
Geen beoordelingen
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1u. 15min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Geen beoordelingen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Baba met rum
Geen beoordelingen
Chocolademousse met sinaasappel
2u. 20min
Choronsaus
20min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min