Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling

Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 30min
8 porties

Ingrediënten

  • gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)
    10 g
  • teentje knoflook
    1
  • zout
    1 ½ tl
  • vers gemalen zwarte peper
    ¾ tl
  • runderlende (in één stuk)
    900 - 1000 g
  • water
    600 g
  • mozzarella in kleine blokjes (± 5 mm)
    200 g
  • tomaten zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)
    200 g
  • verse basilicumbladeren in dunne plakjes (± 2 mm)
    20 g
  • extra vergine olijfolie
    4 el
  • verse bieslook en iets meer om af te werken
    20 g
  • vers gemalen peper
    ¼ tl
  • zeezoutvlokken
    ½ tl
  • water
  • boter
    20 g
  • maïzena (zetmeel)
    5 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 419.7 kcal / 1756.2 kJ
Eiwitten 29.8 g
Vetten 31.5 g
Koolhydraten 3.3 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 12.6 g
Natrium 1067.3 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...