Apparaten en accessoires
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 30min
8 porties
Ingrediënten
-
gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)10 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 ½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¾ tl
-
runderlende (in één stuk)900 - 1000 g
-
water600 g
-
mozzarella in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
tomaten zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
verse basilicumbladeren in dunne plakjes (± 2 mm)20 g
-
extra vergine olijfolie4 el
-
verse bieslook en iets meer om af te werken20 g
-
vers gemalen peper¼ tl
-
zeezoutvlokken½ tl
-
water
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)5 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1067.3 mg
Eiwitten
29.8 g
Calorieën
1756.2 kJ /
419.7 kcal
Vetten
31.5 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
12.6 g
Koolhydraten
3.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Geen beoordelingen
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Geen beoordelingen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Geen beoordelingen
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Caipirinha van mango
5min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen