Apparaten en accessoires
Pizza Margherita
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 10min
4 porties
Ingrediënten
Pizzadeeg
-
extra vergine olijfolie
-
water op kamertemperatuur220 g
-
1 tl moutpoedersuiker1 tl
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
broodbloem400 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
zout1 tl
Beleg van de Margherita
-
mozzarella in stukken200 g
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
zout naar smaak2 - 3 snuifjes
-
extra vergine olijfolie1 el
-
verse basilicumbladeren in stukken10 - 15
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20 g
Calorieën
2544 kJ /
607 kcal
Vetten
24 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
78 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Minipizza’s
1u. 20min
Pizza Diavola
Geen beoordelingen
Chocolade babka
3u.
Duitse brunch
1u. 15min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Aardappelkoekjes
45min
Pizzadeeg
1u.
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Geen beoordelingen
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14u. 55min
Levercake
1u. 50min
Yoghurtijs met mango
12u.
Piadina uit Emilia Romagna
15min