Apparaten en accessoires
Pizza Margherita
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 10min
4 porties
Ingrediënten
Pizzadeeg
-
extra vergine olijfolie
-
water op kamertemperatuur220 g
-
1 tl moutpoedersuiker1 tl
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
broodbloem400 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
zout1 tl
Beleg van de Margherita
-
mozzarella in stukken200 g
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
zout naar smaak2 - 3 snuifjes
-
extra vergine olijfolie1 el
-
verse basilicumbladeren in stukken10 - 15
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20 g
Calorieën
2544 kJ /
607 kcal
Vetten
24 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
78 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Tarbot in champagnesaus
Καμία βαθμολογία
Duitse brunch
1ωρ. 15 λεπτ.
Drie kaas pides
1ωρ. 40 λεπτ.
Karamelpoeder
1ωρ.
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 λεπτ.
Runderpastei met bier
1ωρ. 40 λεπτ.
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5ωρ.
Kwarktaartjes met pistache en mango
2ωρ. 30 λεπτ.
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1ωρ. 40 λεπτ.
Minipizza’s
1ωρ. 20 λεπτ.
Hainanese kiprijst
1ωρ. 20 λεπτ.
Beef Wellington
10ωρ. 10 λεπτ.