Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzadeeg
- extra vergine olijfolie
- 220 g water, op kamertemperatuur
-
1
tl suiker
of 1 tl moutpoeder -
20
g verse gist, verkruimeld
of 2 tl gedroogde gist (8 g) - 400 g broodbloem
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl zout
Beleg van de Margherita
- 200 g mozzarella, in stukken
- 250 g gehakte tomaten, uit blik
- 2 - 3 snuifjes zout, naar smaak
- 1 el extra vergine olijfolie
- 10 - 15 verse basilicumbladeren, in stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Soba noodle mee goreng
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Paneer tikka pizza
Geen beoordelingen
Gozleme
1h 40 min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Energieballen
30 min
Mediterrane kippenpastei
50 dk
Minipizza’s
1h 20 min
Citroenslush
10 min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Geen beoordelingen
Turkse flatbreads
2hod. 10min