Apparaten en accessoires
Spaghetti carbonara
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
pecorinokaas (optioneel)30 g
-
sjalot (30 g)1
-
baconblokjes150 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
water1200 g
-
zout¾ tl
-
pasta, droog350 g
-
eieren3
-
eierdooier1
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
2528 kJ /
604 kcal
Vetten
27 g
Vezels
4.6 g
Koolhydraten
63 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gehaktballen in tomatensaus
3u. 40min
Risotto bolognese
45min
Lasagne bolognese
2u. 30min
Tagliatelle met broccoli
15min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Tandoori kip wraps
50min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1u.
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1u. 10min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Kipfilets pizzaiola
55min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min