Apparaten en accessoires
Spaghetti carbonara
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
pecorinokaas (optioneel)30 g
-
sjalot (30 g)1
-
baconblokjes150 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
water1200 g
-
zout¾ tl
-
pasta, droog350 g
-
eieren3
-
eierdooier1
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
2528 kJ /
604 kcal
Vetten
27 g
Vezels
4.6 g
Koolhydraten
63 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2u.
Penne met tonijn
35min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Gestoomde broodjes
2u. 10min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min
Haverkoekjes op een stokje
1u. 30min
Mediterrane kippenpastei
50min
Pastasalade met groenten
1u.
Kipfilets pizzaiola
55min