Apparaten en accessoires
Spaghetti carbonara
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
pecorinokaas (optioneel)30 g
-
sjalot (30 g)1
-
baconblokjes150 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
water1200 g
-
zout¾ tl
-
pasta, droog350 g
-
eieren3
-
eierdooier1
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
2528 kJ /
604 kcal
Vetten
27 g
Vezels
4.6 g
Koolhydraten
63 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1u.
Tagliatelle met broccoli
15min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Tandoori kip wraps
50min
Risotto bolognese
45min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min
Alpengratin
50min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min