Apparaten en accessoires
Spaghetti carbonara
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
pecorinokaas (optioneel)30 g
-
sjalot (30 g)1
-
baconblokjes150 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
water1200 g
-
zout¾ tl
-
pasta, droog350 g
-
eieren3
-
eierdooier1
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
2528 kJ /
604 kcal
Vetten
27 g
Vezels
4.6 g
Koolhydraten
63 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min
Worst met erwtenrisotto
30min
Alpengratin
50min
Gekookte pasta
20min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3u. 15min
Risotto bolognese
45min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1u. 30min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.