Apparaten en accessoires
Spaghetti carbonara
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
pecorinokaas (optioneel) in stukken (3 cm)30 g
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (zie tip)150 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
gemalen zwarte peper3 snuifjes
-
zout1 snuifje
-
spaghettini320 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
24.2 g
Calorieën
2999 kJ /
716.8 kcal
Vetten
42.2 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
63.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Knapperig brood
Geen beoordelingen
Mosselen met Frietjes
45min
Speltbrood
Geen beoordelingen
Pindakaas Bosbessen Rolls
Geen beoordelingen
Rijst met kip en champignons
30min
Pizza-Burrata
1u. 40min
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1u.
Pasta met crème van pistache
30min
Spaghetti Bolognese
40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Kimchi risotto
25min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min