Apparaten en accessoires
Spaghetti carbonara
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
pecorinokaas (optioneel) in stukken (3 cm)30 g
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (zie tip)150 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
gemalen zwarte peper3 snuifjes
-
zout1 snuifje
-
spaghettini320 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
24.2 g
Calorieën
2999 kJ /
716.8 kcal
Vetten
42.2 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
63.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Kip en Groenten
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
40min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25u.
Risottata met kip en champignons
40min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Rijst met kip en champignons
30min
Spaanse risotto
40min