Apparaten en accessoires
Spaghetti carbonara
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
pecorinokaas (optioneel) in stukken (3 cm)30 g
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (zie tip)150 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
gemalen zwarte peper3 snuifjes
-
zout1 snuifje
-
spaghettini320 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
24.2 g
Calorieën
2999 kJ /
716.8 kcal
Vetten
42.2 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
63.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Pad Thai
45min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Butter Chicken
1u.
Spaghetti Bolognese
40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2u. 40min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Risottata met kip en champignons
40min
Roergebakken Groenten
Geen beoordelingen
Stoofvlees
3u. 10min