
Apparaten en accessoires
Carnaval maskers
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
10 stuks
Ingrediënten
Het deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
halfgezouten boter koud, in stukken140 g
-
suiker100 g
-
ei1
Decoratie
-
suiker200 g
-
eiwit1
-
citroensap5 druppels
-
voedingskleurstof
-
hagelslag (optioneel)
Voeding per 1 stuk
Calorieën
318.9 kcal /
1336.6 kJ
Eiwitten
3.5 g
Vetten
12 g
Koolhydraten
48.5 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
7.8 g
Natrium
116.1 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Carnaval
10 recepten
Benelux
Benelux