Apparaten en accessoires
Carnaval maskers
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
10 stuks
Ingrediënten
Het deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
halfgezouten boter koud, in stukken140 g
-
suiker100 g
-
ei1
Decoratie
-
suiker200 g
-
eiwit1
-
citroensap5 druppels
-
voedingskleurstof
-
hagelslag (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
116.1 mg
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
1336.6 kJ /
318.9 kcal
Vetten
12 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
48.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Carnaval
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Candy Cane-koekjes
1u. 45min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1u. 15min
Hersenen cupcakes
1u. 40min
Brownies
50min
Roomboterglazuur
5min
Chocoladecake
40min
Taart met karamel en vanille
4u. 30min
Amandelverslaving
1u.
Soja yoghurt
12u. 15min
Driedubbele chocoladetaart
2u. 30min
Kerstman macarons
3u. 20min
Amandel Spritz-koekjes
1u.