Apparaten en accessoires
Carnaval maskers
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
10 stuks
Ingrediënten
Het deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
halfgezouten boter koud, in stukken140 g
-
suiker100 g
-
ei1
Decoratie
-
suiker200 g
-
eiwit1
-
citroensap5 druppels
-
voedingskleurstof
-
hagelslag (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
116.1 mg
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
1336.6 kJ /
318.9 kcal
Vetten
12 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
48.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Carnaval
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Taartje met chocolade-praliné
Geen beoordelingen
Quiche lorraine
50min
Appeltaart
1u.
Spookachtige snacks
1u. 15min
Kip tikka masala
1u. 10min
Heksenvingerkoekjes
2u.
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Geen beoordelingen
Hong Kong rijst met worst
Geen beoordelingen
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Kerstman macarons
3u. 20min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen
De wafels van de foor
3u.