Apparaten en accessoires
Carnaval maskers
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
10 stuks
Ingrediënten
Het deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
halfgezouten boter koud, in stukken140 g
-
suiker100 g
-
ei1
Decoratie
-
suiker200 g
-
eiwit1
-
citroensap5 druppels
-
voedingskleurstof
-
hagelslag (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
116.1 mg
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
1336.6 kJ /
318.9 kcal
Vetten
12 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
48.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Carnaval
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Brak ocen
Paneer tikka pizza
Brak ocen
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2 godz.
Glazuur
5 min
Gemalen ijs
5 min
Koekjes met chocopasta
1 godz. 40 min
Gebakken aardappelpuree monsters
Brak ocen
Butternut en gembersoep
35 min
Mexicaanse dip in laagjes
25 min
Nougatine
1 godz. 30 min
Gehaktbrood
1 godz. 20 min