Apparaten en accessoires
Paashaas macarons
Voorbereiding. 30min
Totaal 48u.
40 stuks
Ingrediënten
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
-
room, 35% vet120 g
-
honing20 g
-
melkchocolade in stukken140 g
Macarons (de dag ervoor)
-
poedersuiker zelfgemaakt150 g
-
amandelpoeder150 g
-
rode voedingskleurstof (in poeder)1 punt van een mes
-
eiwitten (120 g)4
-
water50 g
-
suiker150 g
Afwerking (dezelfde dag)
-
pure chocolade in stukken80 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
408.7 kJ /
97.8 kcal
Vetten
4.8 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
11.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan citroen en zwarte thee taart
1u. 30min
Fruitkroon
Geen beoordelingen
Rabarber en gember gin fizz
336u. 10min
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Brownies
50min
Geroosterde bananen affogato
Geen beoordelingen
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1u. 15min
Vinaigrette van paprika's
Geen beoordelingen
Suikerpasta
1u. 10min
Vegan cheddar mac & cheese
Geen beoordelingen
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen