Apparaten en accessoires
Paashaas macarons
Voorbereiding. 30min
Totaal 48u.
40 stuks
Ingrediënten
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
-
room, 35% vet120 g
-
honing20 g
-
melkchocolade in stukken140 g
Macarons (de dag ervoor)
-
poedersuiker zelfgemaakt150 g
-
amandelpoeder150 g
-
rode voedingskleurstof (in poeder)1 punt van een mes
-
eiwitten (120 g)4
-
water50 g
-
suiker150 g
Afwerking (dezelfde dag)
-
pure chocolade in stukken80 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
408.7 kJ /
97.8 kcal
Vetten
4.8 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
11.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1u. 30min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Geen beoordelingen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Hersenen cupcakes
1u. 40min
Profiteroles
2u.
Appeltaart
1u.
Romige courgettensoep
35min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Geen beoordelingen
Spinazie- en tomatenquiche
1u. 45min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1u. 30min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min