Apparaten en accessoires
Paashaas macarons
Voorbereiding. 30min
Totaal 48u.
40 stuks
Ingrediënten
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
-
room, 35% vet120 g
-
honing20 g
-
melkchocolade in stukken140 g
Macarons (de dag ervoor)
-
poedersuiker zelfgemaakt150 g
-
amandelpoeder150 g
-
rode voedingskleurstof (in poeder)1 punt van een mes
-
eiwitten (120 g)4
-
water50 g
-
suiker150 g
Afwerking (dezelfde dag)
-
pure chocolade in stukken80 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
408.7 kJ /
97.8 kcal
Vetten
4.8 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
11.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
No ratings
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
No ratings
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 h 40 min
Spookachtige pizza
No ratings
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
No ratings
Caipirinha van mango
5 min
Pruimentaart
1 h 30 min
Chocoladetaart met sinaasappel
2 h 40 min
Candy Cane-koekjes
1 h 45 min
Vegan baklava
No ratings
Karamel parfait
No ratings
Dubai Chocolate Macarons
No ratings