Apparaten en accessoires
Paashaas macarons
Voorbereiding. 30min
Totaal 48u.
40 stuks
Ingrediënten
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
-
room, 35% vet120 g
-
honing20 g
-
melkchocolade in stukken140 g
Macarons (de dag ervoor)
-
poedersuiker zelfgemaakt150 g
-
amandelpoeder150 g
-
rode voedingskleurstof (in poeder)1 punt van een mes
-
eiwitten (120 g)4
-
water50 g
-
suiker150 g
Afwerking (dezelfde dag)
-
pure chocolade in stukken80 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
408.7 kJ /
97.8 kcal
Vetten
4.8 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
11.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1 Std. 30 Min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Keine Bewertungen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Hersenen cupcakes
1 Std. 40 Min
Profiteroles
2 Std.
Appeltaart
1 Std.
Romige courgettensoep
35 Min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Keine Bewertungen
Spinazie- en tomatenquiche
1 Std. 45 Min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min