Apparaten en accessoires
Paashaas macarons
Voorbereiding. 30min
Totaal 48u.
40 stuks
Ingrediënten
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
-
room, 35% vet120 g
-
honing20 g
-
melkchocolade in stukken140 g
Macarons (de dag ervoor)
-
poedersuiker zelfgemaakt150 g
-
amandelpoeder150 g
-
rode voedingskleurstof (in poeder)1 punt van een mes
-
eiwitten (120 g)4
-
water50 g
-
suiker150 g
Afwerking (dezelfde dag)
-
pure chocolade in stukken80 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
408.7 kJ /
97.8 kcal
Vetten
4.8 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
11.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Marmercake
2u.
Appeltaart
Geen beoordelingen
Brownies
50min
Tiramisu
5u. 20min
Sinaasappel-currydressing
10min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2u. 30min
Karameltaart
3u. 50min
Kruidenvinaigrette
Geen beoordelingen
Nougat-koekjes
Geen beoordelingen
Driedubbele chocoladetaart
2u. 30min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3u. 15min
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen