
Apparaten en accessoires
Paashaas macarons
Voorbereiding. 30min
Totaal 48u.
40 stuks
Ingrediënten
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
-
room, 35% vet120 g
-
honing20 g
-
melkchocolade in stukken140 g
Macarons (de dag ervoor)
-
poedersuiker zelfgemaakt150 g
-
amandelpoeder150 g
-
rode voedingskleurstof (in poeder)1 punt van een mes
-
eiwitten (120 g)4
-
water50 g
-
suiker150 g
Afwerking (dezelfde dag)
-
pure chocolade in stukken80 g
Voeding per 1 stuk
Calorieën
97.8 kcal /
408.7 kJ
Eiwitten
1.6 g
Vetten
4.8 g
Koolhydraten
11.2 g
Vezels
0.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Geen beoordelingen
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Geen beoordelingen
Kerstman macarons
3u. 20min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Bessencurd
20min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Mini panettone
Geen beoordelingen
Sushi donuts
50min
Bijentaart met glazuur
1u. 25min
Forel met hollandaisesaus
50min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min